...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Kruszwica, materiał promocyjny

Kreuj zdrowsze i lżejsze smaki ciast - 3. edycja Celebrity Meeting

11 października br. Akademia Mistrza ZT Kruszwica S.A. organizuje trzecią edycję Celebrity Meeting. Będzie to kolejna okazja do spotkania z wybitnym cukiernikiem oraz poznania tajników jego pracy.

Tym razem gościem Akademii Mistrza będzie Jordi Bordas – hiszpański cukiernik, wizjoner, twórca metody pracy, która zrewolucjonizowała współczesne cukiernictwo.

Bordas już jako mały chłopiec poznał warsztat i podstawy pracy w piekarni swoich rodziców. Międzynarodową sławę przyniosło mu zwycięstwo w Mistrzostwach Świata w Cukiernictwie w 2011 roku. Od tego czasu jego kariera nabrała tempa. Zaczął badać i rozwijać autorską metodę B·Concept, której wierny jest do dzisiaj. W 2015 roku Jordi Bordas otworzył własną szkołę cukiernictwa w Viladecans.

Podczas wizyty w Polsce hiszpański mistrz cukiernictwa zaprezentuje autorską metodę B·Concept, która polega na kreowaniu lżejszych i zdrowszych przepisów przy jednoczesnej intensyfikacji smaku głównych składników. Receptury wymyślane są od podstaw, a produkty dobierane tak, aby stworzyć stabilną i smakowitą teksturę ciasta.

Więcej szczegółów na: www.akademiamistrza.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji