Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji PFPŻ ZP „Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”. 1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa
Podobne artykuły
PFPŻ: VII Akademia FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywnościPFPŻ: Słabe punkty projektu zmiany ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywieniaKonferencja PFPŻ: Znakowanie produktów spożywczychW programie m.in.:
- Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności.
- Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
- Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
- HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych - pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
W przypadku pytań proszę o kontakt:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl
25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”