...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Enzym, materiał promocyjny

Na targach Expo Sweet gości częstowano pieczywem na lwowskich drożdżach

W targach międzynarodowych Expo Sweet, które gromadzą fachowców w branży piekarnictwa i cukiernictwa z całej Europy, wziął udział lwowski producent drożdży – „Firma Enzym”. Specjalizowane targi odbyły się niedawno w Warszawie.

Goście targów mieli możliwość zapoznania się z markami handlowymi Extra, Effect oraz Drożdże Lwowskie, które przedsiębiorstwo eksportuje do Polski, można było też spróbować pieczywo upieczone na lwowskich drożdżach.
„W odróżnieniu od Dni Otwartych (specjalistyczne targi branży ?piekarniczej i cukierniczej, które organizuje znana firma dystrybucyjna „Polmarkus” w polskich Pyskowicach. We wrześniu „Firma Enzym” także w nich uczestniczyła – uwaga), targi Expo Sweet są znacznie większe. Widać to w liczbie firm, które prezentują swoje osiągnięcia, oraz w liczbie warsztatów, które odbywają się w ramach targów. Targi zgromadziły przedstawicieli branży z Polski, Włoch, Czech, Rumunii i Grecji, duże ich grono zainteresowało się naszymi wyrobami i są nastawieni do kontynuowania dialogu na bardziej merytorycznym poziomie”, – opowiada kierownik działu sprzedaży eksportowej „Firmy Enzym” Lesia Chodakowska.

 

„Firma Enzym” dostarcza swoje wyroby do 14 krajów Europy. Już od 10 lat wyroby firmy są przedstawione w Polsce oraz od 17 lat – w Europie (są one eksportowane do takich krajów, jak Holandia, Belgia, Niemcy, Chorwacja, Słowenia, Czechy itd.). Na rynku Polski „Drożdże Lwowskie” dostępne są też w sieciach supermarketów.

„Głównym czynnikiem osiągnięcia znaczącego udziału na rynku Polski oraz sukcesu „Firmy Enzym” w Europie, naszym zdaniem, jest to, że produkujemy wyroby o stabilnie wysokiej jakości, ponieważ dla piekarza jest to gwarancja lepszego wyniku. Także, w razie występowania takiej potrzeby, zapewniamy klientom technologiczne wsparcie naszych wyrobów”, – opowiada

Larysa Szyszak, kierownik Innowacyjnego Centrum Piekarnictwa „Chlebowy Dom” („Firmy Enzym”).
Udział w specjalizowanych imprezach, takich jak Expo Sweet, potwierdza osiągnięcia firmy na poziomie międzynarodowym. „Miło nam było usłyszeć zadowolone opinie od naszych dawnych i nowych klientów, którzy wcześniej pracowali z wyrobami innych producentów, a teraz ufają nam już od wielu lat i stosują drożdże ze Lwowa!”, – dzieli się wrażeniami Larysa Szyszak.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji