...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Libra, materiał promocyjny

Błonnik kakaowy od firmy Libra Polska

Badania laboratoryjne firmy Libra Polska wykazały, że błonnik kakaowy może być tańszy od kakao o co najmniej 30%

Błonnik kakaowy jest preparatem otrzymywanym z prażonych ziaren kakaowca poprzez czyszczenie, rozdrabnianie oraz sterylizację (ciepło-para). Proces produkcyjny to tylko proces fizyczny.

Produkt jest naturalny w 100%. Posiada brązowy kolor, smak i aromat charakterystyczny dla kakao. Może być stosowany jako składnik w produktach piekarskich, cukierniczych i mlecznych. Może zastąpić od 30% aż do 100% proszku kakaowego. Nasze badania laboratoryjne wykazały, że błonnik kakaowy może być tańszy od kakao o co najmniej 30%.

- Łatwe dozowanie 
- Naturalny smak i aromat
- Lepszy profil żywieniowy
- Naturalny barwnik

www.librapolska.pl


Libra Polska Sp. z o.o.
04-242 Warszawa
ul. Marsa 56
M: office@librapoland.com
T : +48 22 812 90 90
F : +48 22 812 91 00

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji