...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Jedyne spotkanie dla osób, które zajmują się słodkim biznesem w Polsce

Jak zbudować solidny słodki biznes? Gdzie pozyskiwać klientów? Co zrobić, by czuć się pewnie jako przedsiębiorca? Jak przygotować pracownię cukierniczą do odbioru odpowiednich instytucji – to tylko niektóre pytania, na które odpowiedzą ekspertki podczas „Słodkiej Konferencji”, 26 stycznia 2020 r. w hotelu Ambasador w Łodzi.

Pomysłodawczynią „Słodkiej Konferencji” wydarzenia jest Urszula Stępniak, właścicielka znanej pracowni cukierniczej Słodki Muffin w Warszawie. Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni, która o swojej pasji i historii opowiadała zarówno w Pytaniu na śniadanie, TVN Style, jak również na swoich webinarach i wyzwaniach online, na które zapisują się tysiące osób.

Ula Stępniak, pomysłodawczyni i organizatorka Słodkiej Konferencji

Na scenie Ula będzie gościć:
- Martę Teterycz (HACCP Wspomagamy Gastronomię)
- Magdalenę Sadowską (specjalistkę w marketingu online),
- Angelikę Chwyć (dekoratorkę cukierniczą, projektantkę),
- Urszula Janusz (cukiernik, właścicielka firmy Słodki Stół),
- Kingę Błaszczyk-Wójcicką (fotografka i stylistka kulinarna, autorka bloga greenmorning.pl),
- Agnieszkę Danowską (specjalistkę ds. PR i komunikacji w branży gastronomicznej i cukierniczej),
- Joannę Sławińską trenera mentalnego
i innych.

PARTNEREM SŁODKIEJ KONFERENCJI JEST FIRAM DOROSIOWE RANTY


Zaproszenie dla firm

Zapraszamy również firmy do współpracy przy tym wydarzeniu. Przygotowujemy specjalną salę dla wystawców, gdzie w czasie przerw będzie możliwość zaprezentowania się uczestnikom konferencji i nawiązania nowych kontaktów.
W kwestii współpracy zapraszamy do kontaktu pod adresem: partnerzy@slodkakonferencja.pl


Więcej o Słodkiej Konferencji na TUTAJ
Słodka Konferencja na FB

MISTRZ BRANŻY PATRONEM MEDIALNYM WYDARZENIA

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji