...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

SIGEP - dom słodkiej branży i wielkiego biznesu

Już w styczniu kolejne spotkanie branży cukierniczej, lodziarskiej oraz piekarskiej w Rimini we Włoszech.

SIGEP jest światowej klasy wystawą B2B w dziedzinie rzemieślniczych lodów i cukiernictwa. Dla nabywców, producentów i dystrybutorów lodów, ciast, czekolady, kawy i materiałów piekarniczych targi SIGEP to najbardziej ekscytujące wydarzenie biznesowe roku. To spotkanie, którego nie można przegapić - nowe produkty, usługi i innowacje technologiczne. A także liczne imprezy towarzyszące, wśród których za najważniejsze uchodzą mistrzostwa Gelato World Cup (Coppa del Mondo della Gelateria), które odbędą się po raz 9. i zgromadzą mistrzowskie teamy reprezentujące 12 krajów z całego świata. Drużyny z Meksyku, Singapuru, Malezii, Japonii, Niemiec, Włoch, Francji, Hiszpani, Argentyny, Kolumbii, Węgier i Polski zawalczą o tytuł Lodziarskich Mistrzów świata.Więcej informacji >>> KLIK!


Dla sektora cukierniczego dedykowane jest wydarzenie, które odbędzie się 18 stycznia w  Pastry Arena (hala B5) pod nazwą The Star of Sugar (Gwiazda Cukru) - wyjątkowy konkurs, w którym zawodnicy muszą przygotować spektakularną rzeźbę z cukru. Więcej informacji >>> KLIK!

W hali D1, gdzie tematem przewodnim jest kawa odbędzie się 7. edycja  Italian Barista Championships, która stanowi selekcje do finały prestiżowego konkursu  World Coffee Events. Więcej informacji >>> KLIK!

Chlebem natomiast będzie pachnieć hala D4 w której odbędzie się międzynarodowy konkurs  Bread in the City, skupiony na piekarzach. Więcej informacji >>> KLIK!

 

 

 

Zarezerwuj swój czas już dziś i odwiedź targi SIGEP 18-22 stycznia 2020. 

Więcej informacji>>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji