Projektujemy i rozwijamy formy do czekolady odpowiednie dla wszystkich linii formierskich, wykorzystujemy najlepsze technologie w tym sektorze i wybieramy tylko i wyłącznie materiały pierwszego gatunku.
Podobne artykuły
Deser z borowikami - jesienne menu Śląskiej ProhibicjiCzekoladowe fonduePasja i prostota receptą na CZECOladowy sukcesOd foremek do pralinek po foremki do tabletek czekoladowych, w każdym z naszych produktów zdajemy sobie sprawę z idealnego dopasowania projektu i wydajności, aby uzyskać pełną satysfakcję naszych klientów. Wszystkie nasze formy do czekolady są produkowane w procesie formowania wtryskowego, przy użyciu wyłącznie materiałów certyfikowanych przez FDA.
Spersonalizowane formy
Nasi współpracownicy są prawdziwymi artystami przekształcającymi prosty szkic w uśmiechniętego królika lub w zabawnego Świętego Mikołaja, a ich mistrzowskie dłonie nie pomijają żadnych szczegółów, dzięki czemu każdy produkt daje małe arcydzieło.
Oprócz klasycznych form do czekoladek o rozmiarach 275 × 135, 275 × 175 lub 275 × 205, nasza firma jest w stanie opracować różne rodzaje form dla każdego rodzaju linii formierskich: klasyczne linie formierskie, jednorazowe, tłoczenie na zimno / zamrożony stożek, transfer blachy, podwójne formy z chowanymi trzpieniami i / lub magnesami, formy szkieletowe, formy książkowe, ramy form do otworów, płyty do demontażu i wiele innych.
Cabrellon jest liderem w produkcji form do produkcji pralin, czekolad, batonów. Ponad tysiąc wzorów, 50 lat doświadczeń to powoduję że Cabrellon jest światowym liderem wykorzystującym najnowszą technologię w produkcji form do wyrobów czekoladowych.
Kontakt: + 48 506 691 996