Znany i ceniony pastry chef zaprasza na autorską stronę internetową, na której dzieli się swoimi recepturami i doświadczeniem.
Prowadzenie kanału w mediach społecznościowych przez cukiernie oraz pastry chefów to dziś już niemal standard i element obowiązkowy. To nie tylko sposób dodatkowej promocji, ale też dzielenie się doświadczeniem, z którego mogą czerpać inni. A jednak social media, takie jak Instagram oraz Facebook to przede wszystkim same zdjęcia. By dzielić się również swoimi recepturami Krzysztof Kopciński poszedł o krok dalej i ruszył ze stroną internetową.
Znany polski pastry chef z bogatym doświadczeniem (w tym prestiżowe lokale, takie jak Tamka 43 lub restauracją N31) zafascynowany jest łączeniem różnych, wręcz przeciwstawnych smaków oraz przenikaniem faktur - od tych subtelnych i aksamitnych po zdecydowane i złożone w konsystencji. Receptury na tego typu nowoczesne desery i ciastka zaskakujące smakiem i zamknięte w ciekawej formie (takie jak mus limonkowo-kokosowy z tapioką i śliwką)znajdą wszyscy, którzy odwiedzą stronę.
Krzysztof Kopciński oferuje również warsztaty kulinarne stacjonarne i wyjazdowe, live cooking, profesjonalne doradztwo i audyt.
Zobacz stronę internetową Krzysztofa Kopcińskiego >>> KLIK!