...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

"Kreacje" pod patronatem Mistrza Branży i spotkanie autorskie

21 września w Sempre odbędzie się spotkanie autorskie wyjątkowej publikacji cukierniczej - Kreacje, którą patronatem medialnym objęła redakcja Mistrza Branży.

Na tą publikację czekała cała branża! „Kreacje – Iwaniuk, Rosiński, Wiśniewski” jeszcze przed oficjalną premierą cieszyły się dużą popularnością. Teraz, jej autorzy zapraszają na spotkanie autorskie, które odbędzie się w Sempre (Pruszków) 21 września o godz.10.00. Prócz możliwości nabycia ksiażki z podpisem mistrzów, odbędzie się pokaz tworzenia kilku deserów, a także zapowiedż dwóch następnych publikacji i szkoleniowego tournée autorów po Polsce. 

 


Redakcja Mistrza Branży zaprasza na wyjątkowe spotkanie tym bardziej, że objęliśmy książkę patronatem medialnym. Podczas eventu dostępny będzie najnowszy numer magazynu, w którym znajdziecie jedną z receptur z książki. Co jeszcze warto o niej wiedzieć?

„Kreacje – Iwaniuk, Rosiński, Wiśniewski” to materiał kierowany głównie do cukierników i kucharzy, ale również do osób, które są pasjonatami nowoczesnego cukiernictwa. Książka ta w szczególności dedykowana jest osobom, które poszukują fachowej wiedzy, sprawdzonych rozwiązań technologicznych umocowanych na solidnej podstawie zagadnień teoretycznych cukiernictwa, jako użyteczne narzędzie codziennej pracy oraz źródło inspiracji w tworzeniu nowych smaków.

 

 

Czytelnicy, korzystając z wiedzy, pasji i doświadczenia autorów mogą kreować rzeczy proste, a jednocześnie wysublimowane. W swoich pracach powinni podchodzić do słodyczy w sposób twórczy i nieszablonowy, starając się zachować równowagę pomiędzy perfekcyjnym wyglądem i wyrafinowanym smakiem.

 

 

Publikacja jest potwierdzeniem tego, że w swojej pracy autorzy nie boją się wprowadzać innowacji, testując śmiałe rozwiązania oraz polecając tylko niezawodne produkty i technologie. Na co dzień wszyscy trzej dzielą się swoją wiedzą i angażujemy swoje siły w kreowanie nowych talentów kulinarnych, aktywnie udzielając się jako trenerzy i szkoleniowcy akademii branżowych. Pozostając na co dzień blisko osób zdobywających wiedzę z zakresu cukiernictwa, prześledzili dostępne propozycje materiałów szkoleniowych oraz książki cukiernicze. Doszli do wniosku, że obecnie na rynku brakuje specjalistycznych publikacji w języku polskim. Takich, które zawierałyby zbiór stuprocentowo sprawdzonych i odtwarzalnych przepisów cukierniczych oraz odpowiedniej dawki wiedzy podstawowej - pozycji, które pełniłyby funkcje materiałów dydaktycznych również dla kursantów. Stąd decyzja o wydaniu „Kreacje – Iwaniuk, Rosiński, Wiśniewski” – ich wspólnych, autorskich i sprawdzonych receptur, zamkniętych w książce o nowoczesnym cukiernictwie.

 

 

Osoby pracujące z książką „Kreacje – Iwaniuk, Rosiński, Wiśniewski” rozwiną swoją wiedzę na temat dostępnych technologii, najlepszej jakości produktów, kompozycji smaków i wykończeni oraz metodyki pracy, co pozwoli im wznieść swoje umiejętności na poziom mistrzowski.

 

Więcej informacji: https://kreacje.lpages.co/

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji