...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Lody Bolero po raz kolejny docenione w plebiscycie „Doceń polskie”

Po raz kolejny doceniono producenta regionalnych lodów BOLERO, które na polskim rynku dostępne są już od niemalże 40 lat. Marka lodów BOLERO pochodząca z Warmii i Mazur cieszy się ogromną popularnością wśród lokalnych społeczności.

28 października odbyła się już XXXVII edycja plebiscytu „Doceń polskie”, w którym Loża Ekspertów wyłania najlepsze produkty spośród zgłoszonych. Po raz kolejny doceniono producenta regionalnych lodów BOLERO, które na polskim rynku dostępne są już od niemalże 40 lat. Marka lodów BOLERO pochodząca z Warmii i Mazur cieszy się ogromną popularnością wśród lokalnych społeczności - zarówno wśród starszych konsumentów, dla których produkty BOLERO kojarzą się z dzieciństwem, jak i dla młodszych smakoszy.

Doceń polskie to program promocyjny realizowany już od 2011 roku. Jego głównym celem jest promocja polskich produktów wyróżniających się wysoką jakością. Plebiscyt, który odbywa się co trzy miesiące, powołuje specjalną lożę ekspertów, którzy zawodowo związani są z branżą technologii żywienia. 28 października odbył się kolejny, XXXVIII już audyt żywności. Loża Ekspertów ocenia produkty w skali od 1 do 10 pod względem smaku, wyglądu oraz stosunku ceny do jakości. Każdy z członków komisji sprawdza produkty samodzielnie oraz wystawia im ocenę.

Organizatorzy plebiscytów takich jak „Doceń polskie” coraz częściej zwracają uwagę na unikatowość i jakość produktów lokalnych. Tak właśnie jest w przypadku lodów BOLERO, które były jednym z pierwszych, polskich produktów tego typu na rynku i mają się świetnie aż do dziś. Tradycja marki - zarówno pod względem receptury lodowych kanapek, jak i znanej wszystkim szaty graficznej - przetrwała do dziś, co świadczy o najwyższej dbałości o jakość produktów. Wszystkie te walory zostały po raz kolejny docenione przez jury XXXVIII edycji „Doceń polskie”, podczas której wyróżniono markę BOLERO. W konkursie nagrodzono markę za dwa produkty: lody o smaku waniliowym z waflem oraz lody czekoladowe z waflem.

 

 

- Niezmiernie cieszymy się, że po raz kolejny zostaliśmy docenieni przez Lożę Ekspertów plebiscytu „Doceń polskie”. Po raz kolejny udowadniamy, że nasze lody to ponad 40 letnia tradycja, dbałość o najwyższą jakość produktów, ale też niezmienność receptury, która jest gwarancją najlepszego smaku. Mamy nadzieję, że uda nam się utrzymać to wyróżnienie jeszcze przez wiele lat.  - komentuje Remigiusz Narkowicz, prezes marki lodów BOLERO.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji