...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Sempre, materiał promocyjny

Warsztaty Lodowe 16-18 marca 2021

Jak co roku na wiosnę i jesień zapraszamy na podsumowanie sezonu, a przede wszystkim na Warsztaty Lodowe dla osób, które dopiero rozpoczynają swoją przygodę w biznesie lodowym, a także tych, którzy już w nim są i wiedzą, że trzeba być
na bieżąco z trendami i nowościami w tej branży.

Warsztaty są BEZPŁATNE !

Obowiązują ZAPISY na konkretny dzień.
Warsztaty Lodowe 16-18 marca 2021 r.



16 i 17.03 Wtorek / środa
DLA POCZATKUJACYCH
Start godz. : 10.00

Program:
• omówienie maszyn do produkcji lodów gałkowych
• wybór lokalu
• surowce do produkcji lodów
• produkcja lodów gałkowych
• alternatywne metody i technologie przy produkcji lodów (porównanie maszyny 2 w 1 vs pasteryzator i frezer osobno)
• mieszanki na zimno, receptury zimowe
• omówienie i produkcja lodów wegańskich, bezglutenowych, dla diabetyków etykiety
• skład i alergeny w lodach
• kalkulacja
• lody na patyku
• koncept lemoniad

Dla zainteresowanych
• maszyny i mieszanki do automatów
• indywidualne konsultacje


18.03 Czwartek
DLA ZAAWANSOWANYCH
Start godz. : 10.00

Program:
• maszyny do lodów
• lody wegańskie, bezglutenowe, bezcukrowe coraz większe zainteresowanie konsumenta
• etykiety, skład i alergeny w lodach
• nowe smaki
• lody na patyku
• fotowoltaika, czy to się opłaca
odzysk wody

Dla zainteresowanych:
• kalkulacje
• automaty do lodów
• mieszanki do lodów z automatu
• indywidualne konsultacje


Lokalizacja: SEMPRE Group Pruszków, Wiejska 13A
zapisy: akademia@sempreinfo.pl | www.sempreinfo.pl | www.wapas.pl
telefon: Anna Cienkowska 532 403 425

więcej >>> KLIK!

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji