Ostatni moment, żeby przygotować się do sezonu lodowego 2021. Szkoła Kulinarna ASHANTI przygotowała z tej okazji blok szkoleniowy z zarządzania produkcją i produkcji lodów rzemieślniczych oraz tortów, a także monoporcji lodowych.
Szczegółowy harmonogram szkoleń tematycznych:
Profesjonalna lodziarnia cz.1 i 2
1-2 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/905-profesjonalna-lodziarnia-cz-1-i-2
Profesjonalna lodziarnia - komputerowe zarządzenie produkcją - warsztaty
3 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/907-profesjonalna-lodziarnia-komputerowe-zarzadzenie-produkcja-warsztaty
Profesjonalna lodziarnia - komputerowe zarządzenie produkcją - warsztaty
3 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/907-profesjonalna-lodziarnia-komputerowe-zarzadzenie-produkcja-warsztaty
Lodowe Inspiracje cz.1 - lody rzemieślnicze
24-25 marca 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/716-lodowe-inspiracje-lody-rzemieslnicze
Lodowe torty i monoporcje
19-20 kwietnia 2021
http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/826-lodowe-torty-i-monoporcje