...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Nadchodzi #FOODie - nowy tytuł naszego wydawnictwa

W ciągu blisko 10 lat funkcjonowania naszego wydawnictwa i po wielu publikacjach branżowych zdecydowaliśmy się na dalszy krok - już niebawem ukaże się nasz nowy tytuł, tym razem skierowany do konsumenta! Zapraszamy do współpracy!

Współczesny konsument jest wymagający, bo pragnie dostać produkt nie tylko zjawiskowy wizualnie, ale też z dobrej jakości składników, tworzony z pasją, funkcjonalny oraz bezpieczny, a wreszcie też zaskakujący smakowo. Współczesny konsument to osoba obeznana ze światem gastronomicznym, podróżująca i zaznajomiona z trendami światowymi, a także świadoma funkcjonowania i potrzeb organizmu. Dbająca przy tym nie tylko o równowagę ciała, ale też środowiska. To osoba, która od jedzenia chce więcej! To foodie, czyli współczesny smakosz! Właśnie z myślą o takich osobach postanowiliśmy pójść o krok dalej i wydać magazyn dedykowany tym wszystkim, którzy za foodie się uważają! 

 


Czym wyróżnia się magazyn #Foodie?

W gąszczu wielu innych magazynów kulinarnych, które jako redakcja uwielbiamy, czytamy i szanujemy, zauważyliśmy pewien brak! Mianowicie, zdecydowana większość magazynów o jedzeniu i lokalach gastronomicznych zapomina o pokazywaniu świetnych piekarni, lodziarni czy cukierni. #Foodie będzie skupiony właśnie na tej branży, ale tym razem - w przeciwieństwie do mistrza Branży - będziemy pokazywać je od nieco innej strony. Chcemy pokazać konsumentom jak wiele świetnego pieczywa oraz ciast i deserów produkuje się w Polsce, ale też zdradzić nieco więcej informacji. Wszystko po to, by sami konsumenci zaczęli nieco bardziej doceniać te produkty i zyskać większą świadomość o  nich. W odróżnieniu też od wielu magazynów, nie chcemy skupiać się wyłącznie na jedzeniu wedle jednej określonej diety.

Smakowite treści

Oprócz prezentacji piekarni, cukierni i lodziarni, sporo będzie treści edukacyjnych, a także receptur, porad itd. #Foodie to magazyn skupiony na potrzebach współczesnych konsumentów i świata. Innymi słowy, będzie sporo na temat obecnych trendów, takich jak zero waste, produkty wegańskie, słodkości w stylu fit, ale też comfort food, jedzenie lokalne i jak za dawnych lat.  Chcemy poszerzać wiedzę naszych czytelników, ale też stanowić chwilę wartościowego relaksu i karmić inspiracjami. W pierwszym numerzem m.in. o pieczeniu chleba w domu, fenomenie butikowych cukierni, deserach z resztek, mitach na temat czekolady. 

Nasz team

Team zajmujący się treściami do magazynu to także foodie! Udało nam się zaprosić do współpracy znanych blogerów oraz  zaprzyjaźnionych dziennikarzy kulinarnych, ale też dietetyków i specjalistów branży kulinarnej. Na nasze zaproszenie odpowiedzieli, m.in. Agnieszka Jasińska (Kulinarne Nawigacje), Laura Osęka (autorka książek kulinarnych), Dominika Zagrodzka (Have a Bite), Małgorzata Kalemba-Drożdż (Trochę Inna Cukiernia), Ula Stępniak (Ulastepniak.pl), Angelika Witaszewska (Mamagerka.pl). 

Zapraszamy do współpracy!

Chcesz zaprezentować swój lokal? A może jesteś producentem dobrej jakości produktów spożywczych, słodkości, kawy? Zapraszamy do współpracy! Zostań partnerem wydania! A może chcesz opublikować swój artykuł na naszych łamach? Zachęcamy do wysłania nam propozycji współpracy, jesteśmy otwarci na Wasze propozycje! Razem twórzmy kulturę dobrego jedzenia i przywróćmy właściwy szacunek zawodowi cukiernika, piekarza i lodziarza! 

Kontakt z redakcją >>> redakcja@mistrzbranzy.pl

Kontakt z działem marketingu >>> marketing@mistrzbranzy.pl  



Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji