...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Wiesław Kucia i Przemysław Koperski powalczą o złoto

Trwają Mistrzostwa Świata Duetów Piekarskich w Monachium. 3 lata temu duet Kucia & Koperski wywalczył drugie miejsce. Dzisiaj albo obronią tytułu wicemistrzów świata w piekarstwie, albo powalczą o złoto. Trzeciej alternatywy nie ma :)

7,5 godziny - tylko tyle czasu przewiduje regulamin mistrzostw, żeby przygotować eksponat artystyczny, pieczywo, drożdżówki, wiedeńskie, półcukiernicze... Każdy piekarz, który choć raz startował w zawodach, wie, że przygotowanie tych wszystkich wyrobów w tym czasie będzie wymagać od naszych zawodników żelaznej dyscypliny, dobrej organizacji i przede wszystkim zgrania. O to się jednak nie martwimy - nasz duet piekarzy to zgrana ekipa. Znają się od 2006 r. Jak wspominał Przemek Koperski, przeszli przez różne mistrzostwa organizowane w Polsce (eliminacje Pucharu Lesaffre) i za granicą – Puchar Europy IBA CUP Monachium 2006, Puchar Europy Nantes – Francja 2007, Puchar Świata Lessafre Paryż 2008, Puchar Europy IBA CUP Dusseldorf 2009, Sigep Bread Cup Rimini – Włochy 2010.

Panowie, życzymy powodzenia, mistrzowskiego wykonania skomponowanej przez Was symfonii smaków, kształtów i aromatów,  a po koncercie -  hucznych owacji!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji