...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Smak, estetyka, kreatywność - konkurs uczniowski już w marcu!

Organizatorzy XXIV Małopolskiego Konkursu Szkół Gastronomicznych zapraszają do udziału uczniów szkół gastronomicznych.

Zespół Szkół Gastronomicznych nr 1 w Krakowie serdecznie zaprasza uczniów szkół branży gastronomicznej i spożywczej do wzięcia udziału w XXIV Małopolskim Konkursie Szkół Gastronomicznych #SmakEstetykaKreatywność, który odbędzie się w dniach 2 - 4 marca 2023 r. Konkurs organizowany jest w następujących kategoriach: kucharz, cukiernik, kelner i barman.

 

 

Zadaniem uczestników w kategorii cukiernik będzie przygotowanie na miejscu petits fours (20 szt. o wadze 50 - 70 g każda) oraz zadanie techniczne - keks biszkoptowy z bakaliami 3. Czas na wykonanie prac konkursowych wynosi 180 min.

Zgłoszenia wraz z załącznikami należy przysłać do 10 lutego 2023 r. wyłącznie drogą e-mailową na adres mksg@zsg1.pl.

Szczegółowe informacje i wymagane załączniki są dostępne  na stronie internetowej www.zsg1.pl w zakładce Małopolski Konkurs Szkół Gastronomicznych.

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji