...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Finał Plebiscytu „Produkty i Receptury Świąteczne”

Od końca listopada do 21 grudnia 2012 r. toczyła się walka na głosy w Plebiscycie na Receptury Mistrza i Ucznia. O laur najciekawszej receptury na święta Bożego Narodzenia zabiegało 14 firm, a także uczniowie z 4 szkół. Wyłoniono również zwycięzcę w kategorii „Dodatki, surowce, dekoracje”.

Po roku organizowania plebiscytów w portalu Mistrz Branży widać, że ta forma zabawy i przeglądu oferty rynku bardzo przypadła Państwu do gustu. Plebiscyty to nie tylko okazja dla firm, żeby zaprezentować swoje topowe produkty, ale też przegląd ciekawych propozycji dla branży, z którymi nieodłącznie wiążą się praktyczne nagrody rzeczowe. Plebiscyty to również inspirujące pomysły na nowe wypieki! Tym razem udział w zabawie wzięli zarówno mistrzowie z różnych firm, jak i uczniowie. Cieszymy się, że uczniowie zdążyli przygotować, opracować receptury i przesłać gotowy materiał do publikacji, choć czasu nie było dużo. Nasza redakcja postanowiła uhonorować wszystkich uczniów, którzy wzięli udział w konkursie.

Przypominamy, że wszystkie receptury Plebiscytu zamieściliśmy w wydaniu drukowanym – MB nr 11/2012. Dziękujemy wszystkim za wspólną zabawę i już teraz zapraszamy do kolejnych edycji w sezonie 2013.

Przypomnijmy, kto w świątecznym Plebiscycie zdobył laury w 3 kategoriach oraz jakie pakiety reklamowo-promocyjne przygotowaliśmy dla zwycięskich firm. Tradycyjnie dla wszystkich naszych Czytelników, którzy oddali głos w Plebiscycie, nasi Sponsorzy przygotowali nagrody.

Walka na głosy tym razem przyniosła zwycięstwo następującym Uczestnikom:

Receptura Mistrza

I miejsce – Zeelandia Sp. z o.o. za Karmelową Gwiazdkę

II miejsce – Prospona za Przekładaniec Świąteczny

III miejsce – Komplet Polska za Makówkę w cieście czekoladowym

 

Receptura Ucznia

I miejsce – Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 2 w ZSGH w Warszawie za Świąteczne ciasteczka francuskie z nadzieniem jabłkowym z nutą rumową

II miejsce – ZPEW w Lwówku Śląskim za Świąteczne Pierniczki

III miejsce – ZPEW w Lwówku Śląskim za Piernikowa Pannę

 

Dodatki, surowce, dekoracje

I miejsce – Prospona za masa makowa z białego maku

II miejsce – Bakels Polska za Masy cukrowe do obkładania i dekoracje Pettinice

III miejsce – Credin Polska za Ciasto Śmietankowe

 

 

 

Nagrody:

Firma VOIGT Sp. z o.o. ufundowała 6 zestawów preparatu VC 652 GASTRO-SPRINT + zapach świąteczny

Firma LEBO ufundowała 6 kompletów rantów aluminiowych do wypieku tortów po 4 szt. oraz 2 pojedyncze formy aluminiowe KOLEBY

Firma Technicoat ufundowała 5 zestawów form do wypieku chleba i form na babkę z powłoką Teflon

Firma Prospona ufundowała 3 zestawy owocowych dodatków do domowych wypieków

Dlaczego warto brać udział w głosowaniu?


Dla firm, które wygrały w naszym plebiscycie
, redakcja „Mistrza Branży” przygotowała bezpłatną promocję w portalu i czasopiśmie.

1. miejsca – artykuł promocyjny w wydaniu MB luty 2013 + 2-tygodniowa promocja banerowa w portalu MistrzBranzy.pl
2. miejsca – 2-tygodniowa promocja banerowa w portalu MistrzBranzy.pl
3. miejsca – tygodniowa promocja banerowa w portalu MistrzBranzy.pl
*promocje nie łączą się ze sobą, redakcja bierze pod uwagę najwyższe miejsce, które zajęła dana firma

Dla uczniów, którzy nadesłali receptury, przygotowaliśmy oddzielny pakiet nagród. Oprócz nagród rzeczowych prześlemy imienne dyplomy potwierdzające udział w świątecznym plebiscycie.

Dla osób głosujących na poszczególne produkty redakcja przyznała nagrody, zgodnie z zasadami Plebiscytu. Ze zwycięzcami nagród redakcja będzie się kontaktować mailowo w najbliższym czasie.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji