...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Zarezerwuj czas na Seminarium Lodziarskie

Przygotowujesz się do sezonu lodziarskiego? Potrzebujesz najlepszych, sprawdzonych rozwiązań i świeżych pomysłów? Już w marcu rusza nowa edycja Seminariów Lodziarskich pod egidą firmy Savpol, Fabbri, Miran Ices Cones oraz Valmar Global. Trasa spotkań obejmie Wrocław, Czeladź, Kraków oraz Rzeszów.

W pierwszej połowie marca w południowej Polsce odbędą się Seminaria Lodziarskie, prowadzone przez doświadczony duet technologów: Szymona Wolańskiego oraz Raffaele Derosa. Program jednodniowych spotkań jak zawsze przygotowano z uwzględnieniem najważniejszych zagadnień dla rzemieślników oraz najciekawszych nowinek przywiezionych prosto z Rimini – Międzynarodowego Salonu Lodziarstwa, Wyrobów Cukierniczych i Piekarniczych SIGEP. Technolodzy zaprezentują na żywo najnowsze trendy na świecie, efektywne procesy produkcyjne i maszyny niezbędne w każdej lodziarni. Polsko-włoski duet przedstawi także sprawdzone receptury i triki usprawniające pracę. Dodatkowo kompleksowo zostanie omówiony temat jogurtów mrożonych.

Terminarz:

11 marca – Wrocław
12 marca – Czeladź
14 marca – Kraków
15 marca – Rzeszów

Więcej na www.savpol.pl/seminaria

Osoby zainteresowane udziałem w Seminarium prosimy o kontakt z Organizatorem

Daria Jasmer, tel. 512 416 465, d.jasmer@savpol.pl

Szymon Wolański, tel. 512 416 490

Patronat medialny

Mistrz Branży, Lody.com.pl, Bake&Sweet, Cukiernictwo, Przegląd Piekarski i Cukierniczy, W Piekarni, W Cukierni

Regulamin dostępny w siedzibie Przedsiębiorstwa Savpol Sp. z o.o.


Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj sezonowe trendy tortowe oraz receptury lodziarskie finalistów Gelato Poland, przekonaj się jak ważne jest śniadanie w piekarni...

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji