3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbędą się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim trzydniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery!
Startujemy już pierwszego dnia katowickich targów o godz. 10.00. Sześciu technologów, w duetach bądź solo, po mistrzowsku przygotują dla Państwa smakowite niespodzianki. Wśród propozycji na pewno znajdą się oryginalne pomysły na Wielkanoc czy nowości zainspirowane polskimi i europejskimi tradycjami kulinarnymi.
Po każdym pokazie obowiązkowa degustacja świeżo przygotowywanych specjałów!
Tematyka pokazów:
- Jak hanys z gorolem – duet cukierniczy z niespodziankami – prowadzący: Paweł Nawrot, Łukasz Wylenżek
- Owocowe inspiracje – prowadzący: Jerzy Brzozowski
- Sposób na minipizzę – prowadzący: Adam Marszałek
- Nowości z polskimi korzeniami – prowadzący: Andrzej Bazior, Adam Bednarski, Ryszard Stojanowski
- Oryginalne pomysły na święta – prowadzący: Andrzej Bazior, Adam Bednarski, Ryszard Stojanowski
- Desery bez pieczenia – prowadzący: Adam Marszałek
- Żel i pomada w jednym ‒ innowacyjne połączenie – prowadzący: Adam Marszałek
- Gofry w różnych odsłonach