...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Expo Sweet 2013 - musisz tu być!

Z każdym rokiem Expo Sweet wzbogaca się o kolejne ważne punkty w programie, przyciągając uwagę cukierników całej Polski. Mistrzostwa, które rozgrzewają emocje, pasjonujące pokazy z udziałem mistrzów i jeszcze więcej. Sprawdź, dlaczego warto tu być od 19 do 21 lutego br.

 

Program targów

godzina   

Wtorek 19 02 2013

     —————————————————————————————

 

10:00

 

Otwarcie targów.
Rozpoczęcie IV Mistrzostw Polski Lodziarzy – krajowe eliminacje do Pucharu Świata Lodziarzy
Coppa del Mondo della Gelateria 2014 w Rimini

    —————————————————————————————

10.00-17.00

 

Szkolenia tematyczne – sale seminaryjne

    —————————————————————————————

 

 

 

10.00-18.00

 

Pokazy kawowe coffee and cake – czyli o wykorzystaniu kawy w cukierni

10:00 Espresso & Brew Bar
12:00 – Alternative spirit – Drip i French Press; prowadzi
             Elżbieta Citak (mistrzyni Polski)
13:00 – Latte art
14.00 Kawa w cukierni – jako napój oraz składnik
          ciast i deserów
15:00 – Latte art
16:00 – testy sensoryczne różnych smaków kawy
16:30 Espresso & Brew Bar

     —————————————————————————————

11.00-15.00

 

Pokazy rzeźbienia w lodzie – forum Mistrzostw

    —————————————————————————————

16:00-16:30

 

Wręczenie nagród i wyróżnień z okazji 5-lecia targów Expo Sweet

    —————————————————————————————

16:30-17:00

 

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom IV mistrzostw Polski Lodziarzy

    —————————————————————————————

18:00

 

Zakończenie pierwszego dnia targów

    —————————————————————————————
   
    Środa 20 02 2013
    —————————————————————————————

10:00

 

Rozpoczęcie IV mistrzostw Polski Cukierników

    —————————————————————————————

10:00-16:00

 

Szkolenia tematyczne – sale seminaryjne

    —————————————————————————————

 

 

 

10:00-18:00

 

Pokazy kawowe coffee and cake – czyli o wykorzystaniu kawy w cukierni

10:00 Espresso & Brew Bar
12:00 – Alternative spirit – Drip i French Press; prowadzi
          Elżbieta Citak (mistrzyni Polski)
13:00 – Latte art
14.00 Kawa w cukierni – jako napój oraz składnik
          ciast i deserów
15:00 – Latte art
16:00 – testy sensoryczne różnych smaków kawy
16:30 Espresso & Brew Bar

     —————————————————————————————

14.00–15.00

 

Licytacja pisanek czekoladowych przygotowanych na rzecz Na rzecz Podopiecznych Fundacji „Mają Przyszłość” przez znane osobistości i najlepszych polskich cukierników:

Anna Komorowska małżonka Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej i Janusz Profus,
Dorota Gardias i Aleksandra Sowa,
Michał Żebrowski i Paweł Małecki,
Agnieszka Maciejak i Joanna Klimas-Profus,
Maciej Kurzajewski i Jarosław Uściński.

     —————————————————————————————

 

15.30

 

Ogłoszenie wyników konkursu „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” na Cukierniczą osobowość roku 2012

     —————————————————————————————

16.00

 

Ogłoszenie laureatów i wręczenie „Laurów PPIC” za Najciekawsze Stoisko, Edukacyjny Charakter Ekspozycji, Hit Cukierniczy, Hit Lodziarski

     —————————————————————————————

16.30

 

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród laureatom IV mistrzostw Polski Cukierników

     —————————————————————————————

18:00

 

Zakończenie drugiego dnia targów

     —————-
    Czwartek 20 02 2013
    ——————————————————————————————-…

 10.00-15.30

 

III mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych pod honorowym patronatem ministerstwa Edukacji Narodowej

    —————————————————————————————
 

 

 

 

10:00-18:00

 

Pokazy kawowe coffee and cake – czyli o wykorzystaniu kawy w cukierni

10:00 Espresso & Brew Bar
12:00 – Alternative spirit – Drip i French Press; prowadzi Elżbieta Citak (mistrzyni Polski)
13:00 – Latte art
14.00 Kawa w cukierni – jako napój oraz składnik ciast i deserów
15:00 – Latte art
16:00 – testy sensoryczne różnych smaków kawy
16:30 Espresso & Brew Bar

    —————————————————————————————

11:15-14:15

 

Szkolenia tematyczne – sale seminaryjne

    —————————————————————————————

 

12:00-14:00

 

Pokaz malowania filiżanek czekoladowych, w wykonaniu najlepszych polskich cukierników, pod kierunkiem Joanny Klimas-Profus

    —————————————————————————————

16:00

 

Ogłoszenie wyników i ceremonia wręczenia nagród laureatom V Wystawy-Konkursu Tortów Okolicznościowych

    —————————————————————————————

 16:30

 

Ogłoszenie wyników i ceremonia wręczenia nagród laureatom III mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych z udziałem przedstawiciela Ministerstwa Edukacji Narodowej

    —————————————————————————————

 18:00

  ZAKOŃCZENIE TARGÓW

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji