...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Poniedziałkowa Strefa Mistrza Branży

Nic nie stracili zwiedzający SweetTarg, którzy pojawili się dopiero w drugim dniu targów. Strefa Mistrza Branży bawiła i częstowała najróżniejszymi przysmakami Europy w niedzielę i poniedziałek. Technolodzy z zaprzyjaźnionych firm, w duetach lub solo, serwowali to, co mieli najlepszego, nierzadko z dużą dozą humoru!

Program poniedziałkowej Strefy Mistrza Branży przebiegał podobnie jak w niedzielę, dzięki temu nikt nie stracił pokazów, które cieszyły się dużym zainteresowaniem. Od godz. 10.00 Paweł Nawrot i Łukasz Wylenżek z firmy Bakels stworzyli rewelacyjny duet cukierniczy, który raczył wszystkich nie tylko słodyczami, ale też godką śląską.

Minideserki inspirowane owocami, przygotowywane na bieżąco przez Jerzego Brzozowskiego oraz Marka Tomaszka z firmy Prospona, przyciągały kolejne tłumy zwiedzających, ceniących sobie klasykę w deserach.

W poniedziałek, w samo południe, Strefa Mistrza zamieniła się w panel dyskusyjny połączony z prezentacją nt. "Znakowania środków spożywczych". W roli eksperta wystąpił Zygmunt Cichoń, naczelnik Wydziału Kontroli Handlu i Usług Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Katowicach. Więcej informacji znajduje się TUTAJ.

Po dawce fachowej wiedzy o znakowaniu ponownie przyszedł czas na małe co nieco. Tym razem wspólnie pojawili się przedstawiciele firmy Zentis oraz Emix. Podczas gdy w gofrownicach wypiekały się chrupiące gofry przygotowane na bazie mieszanki Emix, obok swoje pomysły prezentował technolog Adam Marszałek z firmy Zentis. Spod jego wprawnych rąk wychodziły minipizze, deserki bez pieczenia; zaprezentował także, jak prosto i szybko udekorować sernik przy użyciu innowacyjnego połączenia żelu i pomady w jednym (Duofix).

Popołudniowe pokazy kończył technolog Ryszard Stojanowski z firmy Pfahnl, który na bieżąco wypiekał bułeczki posmarowane aromatycznym farszem, a także minipączki na serwatce.

Komu zawdzięczamy profesjonalne wyposażenie Strefy Mistrza Branży

Strefa Mistrza Branży została profesjonalnie wyposażona dzięki naszym Partnerom:

- firma GIKO dostarczyła uniwersalny piec modułowy GWAREK do wypieku chleba i ciast oraz automat chłodniczo-garowniczy KOMA SDCC
- firma GUZ Technika Piekarnicza udostępniła niezawodną miesiarkę GTP SM-25
- firma MAGOREX
dostarczyła: stoły, wózek oraz blachy wysokiej jakości

Ponadto Zakłady Tłuszczowe KRUSZWICA zadbały o dostawę najlepszych tłuszczów cukierniczych, margaryn oraz tłuszczów specjalistycznych (frytura półpłynna Olfryt Plus, frytura stała Tytan, Maesto - tłuszcz płynny do mieszanek cukierniczych). O higieną stanowisk pracy w Strefie MB zadbała firma AMTRA - producent profesjonalnej chemii czyszczącej marki Clinex.

Redakcja Mistrza Branży dziękuje za miłą i udaną współpracę!

 

Zobacz co się działo na SweetTARGU 2013:

 

 

SweetTarg - fotorelacja

 

Specjalna Strefa Mistrza Branży
na SweetTarg - Niedziela

 

Znakowanie pieczywa
- panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży

 

Młodzi na Sweet Targu
i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Dlaczego i jak warto fotografować jedzenie? Czy istnieje idealny roślinny zamiennik jaja kurzego? Jaka kawa sprzedaje się najlepiej w cukierni?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji