...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Receptury

Zobacz pełną listę receptur
  • Pod wisienką

    Pod wisienką 0

    autorzy: Cukiernicy – technolodzy firmy PROSPONA: Jerzy Brzozowski i Marek Tomaszek

    więcej
  • Wierna kopia Złomka - tutorial

    Wierna kopia Złomka - tutorial 0

    Kto ma dzieci (i spędza z nimi czas), ten szczęśliwy, bo ma więcej pomysłów na przygotowanie kolejnych fantastycznych tortów. Dzięki książkom i bajkom dla dzieci w naszych głowach rodzi się najwięcej pomysłów, dlatego są one najlepszą inspiracją do tworzenia kolorowych projektów.

    więcej
  • Prosta rzeźba w torcie - tutorial

    Prosta rzeźba w torcie - tutorial 0

    To nie sztuka pokazać pełną finezji technikę rzeźbienia w cieście na przykładzie współczesnej lokomotywy o opływowych kształtach. To fakt, ale ten wybór nie jest przypadkowy. Jak się z czasem okaże, ta rzeźba to konieczna lekcja wstępna do bardziej skomplikowanych technik – kiedy przyjdzie nam rzeźbić zwierzęta.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe