...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Czas na lody!

    Czas na lody! 0

    Sezon lodziarski nadchodzi wielkimi krokami, dlatego firma Savpol w marcu zorganizowała seminaria, które były doskonałą okazją do zapoznania się z ofertą produktową i technologiczną oraz najnowszymi rozwiązaniami w branży.

    więcej
  • Gigantyczny tygiel rzemiosł spożywczych

    Gigantyczny tygiel rzemiosł spożywczych 0

    SIRHA, 21-25 Stycznia 2017 R., Lion (Francja) | w Lionie na terenach Euroexport krzyżują się drogi profesjonalistów z całego świata działających w tzw. serwisie żywnościowym (Food Service). W tym roku wydarzenie to, funkcjonujące pod nazwą Salon Wystawien­niczy SIRHA.

    więcej
  • Proteinowo, zdrowo i 3D

    Proteinowo, zdrowo i 3D 0

    Ma być zdrowiej – takie przesłanie od kilku dobrych lat jest mocno eksponowane na wielu targach żywności, nie wy­łączając ISM. Zdrowiej, czyli jak? Bez zbędnych dodatków do żywności lub substancji, które wywołują ich nietoleran­cję, jak laktoza czy gluten.

    więcej
  • Torty na podium

    Torty na podium 0

    18 zupełnie wyjątkowych tortów. I tylko 3 miejsca na podium oraz przepustka do międzynarodowego finału - oto o co walczyli uczestnicy Mistrzostw Polski w Dekoracji Tortów „Expo Sweet 2017”.

    więcej
  • Boskie gelato!

    Boskie gelato! 0

    Co roku SIGEP pęka w szwach. W styczniu targi w Rimini odnotowały rekordową liczbę 1250 wy­stawców i 200 tys. zwiedzających! W 14 halach można było poznać najnowsze trendy i zobaczyć profesjonalne rozwiązania dla branży, w tym dla branży lodziarskiej. W tym roku wrażeniami z SIGEP dzieli się Tomasz Szypuła (Lodowe Inspiracje).

    więcej
  • Przyszłość czekolady na najwyższym poziomie

    Przyszłość czekolady na najwyższym poziomie 0

    Możemy być spokojni o przyszłość czekolady - ten temat nigdy się nie znudzi. Co więcej, czekolada będzie coraz smaczniejsza i piękniejsza. O tym zapewnili nas uczestnicy krajowych eliminacji do World Chocolate Masters, które wyłoniły polskiego kandydata do światowych mistrzostw.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe