...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • "Pikantne kawałki", czyli MAMZ & Eco Trade

    "Pikantne kawałki", czyli MAMZ & Eco Trade 0

    9 maja br. adepci Małej Akademii Mistrzostwa Zawodowego zostali zaproszeni przez firmę Eco Trade do udziału w seminarium technologicznym. Tematem "lekcji ze smakiem" były pikantne i słone wyroby półgastronomiczne.

    więcej
  • Turniej z historią

    Turniej z historią 0

    Po raz siedemnasty odbył się Ogólnopolski Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. 16-18 kwietnia do Wrocławia zjechali uczniowie z całej Polski, żeby powalczyć nie tylko o podium, ale też o lepsze perspektywy rozwoju zawodowego.

    więcej
  • Wesele na ulicy Moniuszki w Żorach

    Wesele na ulicy Moniuszki w Żorach 0

    29 kwietnia na żorskiej starówce odbyła się I edycja cyklu imprez plenerowych i pokazów pt. "Moda z ulicy Moniuszki", organizowanego pod patronatem Cechu Rzemiosł Różnych w Żorach. Na ul. Moniuszki w Żorach można było podziwiać pokazy mody ślubnej oraz specjalne prezentacje: florystyczny i cukierniczy.

    więcej
  • Pokazy i prezentacje na kwietniowych Targach Hert

    Pokazy i prezentacje na kwietniowych Targach Hert 0

    W dniach 17-19 kwietnia odbyły się targi w siedzibie firmy dostarczającej nowoczesne technologie i urządzenia dla naszej branży. Trzy targowe dni upłynęły pod znakiem pokazów i prezentacji, przygotowanych przez międzynarodową ekipę technologów.

    więcej
  • Systemy chłodnicze w BACKFORUM w Hanowerze

    Systemy chłodnicze w BACKFORUM w Hanowerze 0

    18-19 kwietnia 2012 r. odbyło się seminarium szkoleniowe z zakresu technologii chłodniczych wykorzystywanych w piekarnictwie. Organizatorem spotkania piekarzy i technologów z całej Polski była krakowska firma GETH wraz ze znaną na świecie niemiecką marką pieców i urządzeń chłodniczych MIWE.

    więcej
  • Ciasteczkowe rewelacje 2012 według firmy Credin

    Ciasteczkowe rewelacje 2012 według firmy Credin 0

    Ledwo minęły święta wielkanocne, a rzemieślnicy z całej Polski, ba! nawet z zagranicy, zjechali do Sobótki (woj. dolnośląskie) na II edycję Credi Cookies Sensation (11-12 kwietnia). Jakie propozycje dla półprzemysłowej produkcji cukierniczej tym razem zafundowała firma Credin wspólnie z partnerami biznesowymi?

    więcej
  • Pfahnl na bogato

    Pfahnl na bogato 0

    Produkty z czystą etykietą, pieczywo i wyroby cukiernicze z bogactwem dodatków, pomysł na snacki oraz dekoracje – tak najkrócej można określić zakres tematyczny i technologiczny seminarium, które 16-17 kwietnia zorganizowała firma Pfahnl. Współorganizatorem były również firmy Bayard i Scotsman-Ice Systems.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe