...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Niedziela na SweetTargu - fotorelacja

    Niedziela na SweetTargu - fotorelacja 0

    W niedzielę, 3 marca, rozpoczęły się IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013. Pierwszy dzień wszystkich mile zaskoczył frekwencją zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Jak w niedzielę wyglądała hala nr 3? Zapraszamy do fotorelacji

    więcej
  • Specjalna Strefa Mistrza Branży na SweetTarg. Fotorelacja

    Specjalna Strefa Mistrza Branży na SweetTarg. Fotorelacja 0

    3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbywają się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim 3-dniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.

    więcej
  • Fair Play na słodko - Expo Sweet 2013

    Fair Play na słodko - Expo Sweet 2013 0

    Już po raz piąty młodzi cukiernicy rywalizowali ze sobą na Tragach Expo Sweet. Od 19 do 21 lutego Warszawa stała się stolicą łakoci, tortów, ciast i lodów. Swoje produkty wystawiały m.in. Zakłady Tłuszczowe "Kruszwica" SA.

    więcej
  • Inicjatywa Zentis i Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego

    Inicjatywa Zentis i Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego 0

    Firma Zentis po raz drugi wspólnie z Uniwersytetem Przyrodniczo-Humanistycznym w Siedlcach zorganizowała konkurs, którego celem jest aktywizacja studentów do twórczego i innowacyjnego działania na gruncie… cukierniczym. W tym roku studenci musieli wykazać się pomysłowością w stworzeniu ciastka, które symbolizuje miasto Siedlce.

    więcej
  • Wielka przygoda uczniów z Lwówka Śląskiego na Expo Sweet

    Wielka przygoda uczniów z Lwówka Śląskiego na Expo Sweet 0

    Młodzież reprezentująca Zespół Placówek Edukacyjno Wychowawczych w Lwówku Śląskim podczas Piątej Edycji Lodziarskich Mistrzostw Polski w ramach Expo Sweet 2013, to zespół, który pierwszy raz uczestniczył na tak prestiżowym poziomie wśród doskonałych i najdoskonalszych w Polsce Mistrzów – lodziarzy i cukierników.

    więcej
  • Iga Sarzyńska - królowa tortów i "1000 kwiatów"

    Iga Sarzyńska - królowa tortów i "1000 kwiatów" 2

    "Słodki Gaj" - tak Iga Sarzyńska zatytułowała swój majstersztyk, który nasza redakcja jednomyślnie przemianowała na "tort tysiąca kwiatów". Artystka swoją wygraną potwierdziła prym pań w konkursie Expo Sweet. Panowie: duet Maciej Pięta i Ryszard Wawrzyniak oraz Sebastian Pietrzyk musieli zadowolić się 2. i 3. miejscem.

    więcej
  • Show i zwycięstwo Oli Sowy i Mariusza Buritty

    Show i zwycięstwo Oli Sowy i Mariusza Buritty 0

    Rzutem na taśmę Ola Sowa i Mariusz Buritta zwyciężyli w V Lodziarskich Mistrzostwach Polski, które były eliminacją do Pucharu Świata Lodziarzy Coppa del Mondo della Gelateria 2014 w Rimini. Szli łeb w łeb z reprezentacją Lodziarni Glorioza czy Jadwigą Czerwczak. Przełom nastąpił przy efektownej prezentacji ich deseru...

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe