...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Polagra-Tech 2012 za nami - Relacja

    Polagra-Tech 2012 za nami - Relacja 0

    Tegoroczna Polagra-Tech zaskoczyła nie tylko październikowym terminem i nową formułą promowania nagrodzonych produktów. Była przede wszystkim miłym zaskoczeniem dla samych wystawców, miłym pod względem biznesowym.

    więcej
  • Pizza na Polagrze w mistrzowskim wykonaniu - Relacja

    Pizza na Polagrze w mistrzowskim wykonaniu - Relacja 0

    7-11 października podczas targów Polagra-Tech w pawilonie 9 działała specjalna Strefa Pizzy. To stąd codziennie rozchodziły się zapachy świeżo pieczonej pizzy, pasztecików, snacków. I każdego dnia Strefa Pizzy przeżywała oblężenie osób, które szukały pomysłów na biznes czy inspiracji na nowe produkty w ofercie m.in. piekarni.

    więcej
  • Mistrzostwa Piekarzy i Cukierników w Tenisie rozstrzygnięte

    Mistrzostwa Piekarzy i Cukierników w Tenisie rozstrzygnięte 0

    Przyjechali, zagrali i wygrali w XIV Mistrzostwach Piekarzy i Cukierników w Tenisie. W kategorii 30+ zwyciężył Lucjan Walkowiak, w kategorii 50+ bezkonkurencyjny był Janusz Pietrucha, wśród Pań triumfowała Sylwia Wilk. Natomiast Debel open należał do Tomasza Lasonia i Zbigniewa Szpindlera. Gratulujemy!

    więcej
  • IBA 2012 w obiektywie

    IBA 2012 w obiektywie 0

    IBA co 3 lata skupia uwagę branży piekarsko-cukierniczej z całego świata. To na te targi wystawcy rezerwują terminy premier najnowszych rozwiązań technologicznych. To tutaj poznajemy trendy, które zdominują świat przez najbliższe lata. I tutaj trwa widowisko pięknej sztuki piekarskiej i cukierniczej.

    więcej
  • Rajd rowerowy z firmą Bartex i Lesaffre

    Rajd rowerowy z firmą Bartex i Lesaffre 0

    Kaski, ochraniacze, rowery małe i duże – tak wyposażeni piekarze i cukiernicy z rodzinami pojawili się pod siedzibą firmy Bartex w niedzielę 9 września. Powód? Po udanej sierpniowej wyprawie w 2011 r. postanowiono powtórzyć wspólną zabawę na dwóch kółkach w malowniczych okolicach Jury Krakowsko-Częstochowskiej.

    więcej
  • Francuzi mistrzami świata w piekarstwie, Polacy na 4. miejscu

    Francuzi mistrzami świata w piekarstwie, Polacy na 4. miejscu 0

    Francuzi potwierdzili swoją dominację w świecie piekarzy, zajmując 1. miejsce w Mistrzostwach Świata Duetów Piekarzy w Monachium. Drużyna z Luksemburga wstrzeliła się na 2. miejsce, a 3. pozycję zajęli Holendrzy. Wiesław Kucia i Przemysław Koperski, choć nie zajęli miejsca na podium, dla nas są najlepsi.

    więcej
  • Nauczyciel też uczeń

    Nauczyciel też uczeń 0

    Nauczyciele wrócili do szkolnych ławek, ocen i sprawdzianów w Projekcie Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu. Doskonalą swoje umiejętności, aby lepiej przygotować swoich uczniów do pracy w zawodzie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe