Wiosna z Plusem 0
11 marca przy zimowej aurze w Palmiarni Łódzkiej, usytuowanej w zabytkowym parku Źródliska pamiętającym łódzką arystokrację Scheiblerów i Herbstów, firma Plus z kilkoma producentami zorganizowała mini targi.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
11 marca przy zimowej aurze w Palmiarni Łódzkiej, usytuowanej w zabytkowym parku Źródliska pamiętającym łódzką arystokrację Scheiblerów i Herbstów, firma Plus z kilkoma producentami zorganizowała mini targi.
więcejKlienci firmy PFAHNL z Zachodniej Polski, wzięli udział w seminarium szkoleniowym w czeskim mieście Litomyśl. Nowe asortymenty chlebów ziarnistych znalazły się w centrum zainteresowania zaproszonych gości. 6 i 7 marca tego roku, mogli oni zapoznać się ze smakiem i sposobem wykonania nowych produktów.
więcej11, 13 lub 15 marca 2013r można było się przekonać, co oznacza Ferrari w świecie lodów. Mistrz Luciano Ferrari przeprowadził marcowy cykl pokazów lodowych w 3 różnych miastach Polski.
więcej15 marca Hurtownia Słodyczy Smakosz zorganizowała VI Targi Lodowe.Spotkanie dla lodziarzy i cukierników odbyło się w Centrum Kultury Śląskiej w Centrum Kultury śląskiej (Dom Kultury Zgoda) przy ulicy Krauzego 1 w Świętochłowicach.
więcej12 marca br. w Szafranowym Dworze w Czeladzi odbyło się jedno z czterech zaplanowanych Seminariów Lodowych. O nowych smakach lodów najlepiej opowiadał Włoch Raffaele Derosa z firmy Fabbri, podczas gdy technolog Szymon Wolański (Savpol) przygotowywał w tym czasie najlepsze lody na świecie!
więcejJakie trendy będą obowiązywać w sezonie 2013? Odpowiedź można było znaleźć podczas X Dni Otwartych w firmie Polmarkus, w dniach 5-6 marca br.
więcejFirma Merkur wie, jak zorganizować dobrą zabawę i zadbać o integrację swoich kluczowych klientów i dostawców dla branży.
9 lutego br. Targi Piekarniczo-Cukiernicze w hotelu Windsor w Jachrance przyciągnęły wielu gości z różnych regionów Polski.