...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży

    Młodzi na Sweet Targu i w Specjalnej Strefie Mistrza Branży 0

    Wydawało się, że ostatni dzień targów w Specjalnej Strefie Mistrza Branży minie po cichu i bez większej fety. Od samego rana na stanowisku działali technolodzy Ryszard Stojanowski i Andrzej Rajkowski z firmy Pfahnl. Ku naszemu zdziwieniu, z każdą minutą w Strefie rósł tłum uczniów ze szkół zawodowych.

    więcej
  • Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży

    Znakowanie pieczywa - panel dyskusyjny w Strefie Mistrza Branży 0

    Jak prawidłowo znakować pieczywo pakowane i nieopakowane? Od kiedy trzeba będzie podawać wartość odżywczą? Na te m.in. pytania szczegółowo odpowiadał Zygmunt Cichoń z Wojewódzkiego Inspektoratu Inspekcji Handlowej w Katowicach podczas panelu dyskusyjnego, zorganizowanego 4 marca br. w Strefie MB, na targach SweetTarg.

    więcej
  • Poniedziałkowa Strefa Mistrza Branży

    Poniedziałkowa Strefa Mistrza Branży 0

    Nic nie stracili zwiedzający SweetTarg, którzy pojawili się dopiero w drugim dniu targów. Strefa Mistrza Branży bawiła i częstowała najróżniejszymi przysmakami Europy w niedzielę i poniedziałek. Technolodzy z zaprzyjaźnionych firm, w duetach lub solo, serwowali to, co mieli najlepszego, nierzadko z dużą dozą humoru!

    więcej
  • Niedziela na SweetTargu - fotorelacja

    Niedziela na SweetTargu - fotorelacja 0

    W niedzielę, 3 marca, rozpoczęły się IV Śląskie Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie SweetTARG 2013. Pierwszy dzień wszystkich mile zaskoczył frekwencją zarówno wśród wystawców, jak i zwiedzających oraz interesującym programem imprez towarzyszących. Jak w niedzielę wyglądała hala nr 3? Zapraszamy do fotorelacji

    więcej
  • Specjalna Strefa Mistrza Branży na SweetTarg. Fotorelacja

    Specjalna Strefa Mistrza Branży na SweetTarg. Fotorelacja 0

    3-5 marca br. w specjalnej Strefie Mistrza Branży odbywają się niepowtarzalne, urozmaicone i pełne niespodzianek pokazy technologiczne. Motywem przewodnim 3-dniowych spotkań są polskie i europejskie smaki. Zapraszamy na gorące przekąski i zimne desery! Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.

    więcej
  • Fair Play na słodko - Expo Sweet 2013

    Fair Play na słodko - Expo Sweet 2013 0

    Już po raz piąty młodzi cukiernicy rywalizowali ze sobą na Tragach Expo Sweet. Od 19 do 21 lutego Warszawa stała się stolicą łakoci, tortów, ciast i lodów. Swoje produkty wystawiały m.in. Zakłady Tłuszczowe "Kruszwica" SA.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe