...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego na lata 2014-2020

    Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego na lata 2014-2020 0

    W połowie czerwca br. ukazała się Strategia Rozwoju Rzemiosła Śląskiego, przygotowana przez Izbę Rzemieślniczą oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, a także 31 Cechów zrzeszonych w Izbie. Broszura została opracowana podczas wspólnych spotkań przedstawicieli Izb i Cechów w okresie od lutego do maja.

    więcej
  • Święta Chleba w całej Polsce

    Święta Chleba w całej Polsce 0

    Chleb ma miejsce nie tylko w naszym jadłospisie, ale jest także symbolem dobrobytu, ponadczasowych wartości i rodziny. Dlatego właśnie chleb stał się bohaterem świąt, organizowanych w całym kraju, kiedy to pragniemy uczcić nie tylko trud rolników, którzy dbają o zboże, ale także piekarzy.

    więcej
  • Indie: Lody Do It Yourself

    Indie: Lody Do It Yourself 0

    Rynek lodów w Indiach rozwija się najszybciej na świecie, według nowego raportu Canadean. Zaskakujące, gdyż jeszcze w 2013 roku konsumpcja lodów w Indiach na osobę była najniższa na głównych światowych rynkach. W czym tkwi sukces indyskich lodziarzy?

    więcej
  • Trzeba zadać sobie trud - rozmowa z biopiekarzem Bogdanem Smolorzem

    Trzeba zadać sobie trud - rozmowa z biopiekarzem Bogdanem Smolorzem 0

    Biopiekarnia to trudny i mało znany obszar, w którym działa małe grono producentów. Łączy nas nie tylko specyfika produkcji, ale podobny sposób myślenia – nie ma w nas pędu do maksymalnego rozwoju. My nie chcemy się rozwijać, żeby otwierać 5-10 sklepów i jeszcze więcej czy zaopatrywać 200 czy 400 sklepów.

    więcej
  • Kreowanie  współczesnej innowacji

    Kreowanie współczesnej innowacji 0

    Jak sprostać nowym wyzwaniom, stawianym przez konsumentów? Eksperci podpowiadają, że źródłem sukcesu jest innowacyjność i podkreślają ścisły związek miedzy innowacyjnością a przedsiębiorczo­ścią. Jak należy rozumieć „innowacyjność”, a jak „przedsiębiorczość”?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe