...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Wypieki w wersji wegańskiej

    Wypieki w wersji wegańskiej 0

    Wegetarianie unikają jedzenia nie tylko mięsa czy ryb, ale także żelatyny, lecytyny czy podpuszczki. Weganie, jako odłam radykal­ny w swoich wyrzeczeniach, dodatkowo rezygnują ze spożywania jajek, mleka oraz miodu. Ale i weganom, i wegetarianom trudno wyrzec się wypieków na słodko.

    więcej
  • Pyszne chwasty w przepisach Małgorzaty Kalemby-Drożdż

    Pyszne chwasty w przepisach Małgorzaty Kalemby-Drożdż 0

    Czy chwasty mogą być pyszne, zdrowe i... stosowane w wypiekach? Oczywiście! W sprzedaży pojawiła się najnowsza książka Małgorzaty Kalemby-Drożdż, miłośniczki dzikich roślin i autorki "Jadalnych kwiatów". Najnowsza publikacja to zbiór 137 przepisów na dania z chwastów, m.in. w słodkościach i konfiturach.

    więcej
  • Masa marcepanowa w pralinach

    Masa marcepanowa w pralinach 0

    Jeszcze na początku XX w. produkcja marcepanu odbywała się jedynie przed świętami Bożego Narodzenia, jednak w miarę wzrostu popytu na migdałowy smakołyk producenci zdecydowali się wprowadzić wyroby marcepanowe do oferty całorocznej. Towarzyszy temu również stały rozwój technologii produkcji pralin na bazie marcepanu.

    więcej
  • Czystość w zakładzie produkcyjnym

    Czystość w zakładzie produkcyjnym 0

    Na skórze, na włosach i błonach śluzowych oraz wewnątrz ciała, w przewodzie pokarmowym – człowiek jest cały w drobnoustrojach. Podczas mówienia, kichania, kaszlu bądź ze skóry lub włosów dostają się one do powietrza.

    więcej
  • Owoce w czekoladzie

    Owoce w czekoladzie 0

    W połączeniu z czekoladą nie szokują kubków smakowych jak papryczka chili lub pieprz, a mimo to zdobywają swoich wiernych klientów. Liofilizaty owocowe – bo o nich mowa – nie tylko wzbogacają tabliczki czekolady, nadając im owoco­wej świeżości, ale także uroz­maicają smak mas nugatowych i marcepanowych w pralinach oblewowych.

    więcej
  • Lody prozdrowotne

    Lody prozdrowotne 0

    Zapotrzebowanie konsumentów na naturalność i prostotę to tendencja utrzymująca się w wielu sektorach przemysłu spożywczego. Klienci stawiają na zdrowie i bezpieczeństwo żywności, na wygo­dę i łatwość konsumpcji, na łączenie przyjemności z możliwością wykorzystania nowych smaków. Nie inaczej jest w lodach.

    więcej
  • HACCP – przykazanie producenta żywności

    HACCP – przykazanie producenta żywności 0

    Dane Państwowej Inspekcji Sanitarnej z roku 2011 mogą budzić obawy. Zaledwie 37% zakładów produkcyjnych wdrożyło obowiązkowy system zapewnienia bezpieczeństwa żywności HACCP. W przy­padku dobrych praktyk GHP/GMP jest lepiej, ale nie idealnie – 71%.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe