...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Gelato World Cup 2014: Polacy w czołówce światowego lodziarstwa

    Gelato World Cup 2014: Polacy w czołówce światowego lodziarstwa 0

    18-19 stycznia br. odbyła się 6. edycja Lodziarskiego Pucharu Świata. W tym roku do rywalizacji medalowej stanęli profesjonaliści z 11 państw, 5 kontynentów. Dla nas były to mistrzostwa wyjąt­kowe, ponieważ mogliśmy obserwować zmagania rewelacyjnego zespołu reprezentantów Polski.

    więcej
  • Wartość odżywcza w granicach błędu

    Wartość odżywcza w granicach błędu 4

    Od 13 grudnia 2016 r. prawie wszystkie opakowane produkty spożywcze będą musiały zawierać obowiązkową informację o wartości odżywczej. Rozbieżności między wartościami deklarowanymi przez producenta a oznaczonymi laboratoryjnie na zlecenie urzędu kontrolnego mogą być kością niezgody. Czy są akceptowalne granice „błędu”?

    więcej
  • Kulisy powstawania form

    Kulisy powstawania form 0

    Przeglądasz katalog form do produkcji pralin, figurek z czekolady, tabliczek czekoladowych, czekoladek w wymyślnych kształtach i kolorach, wyrobów czekoladowych projektowanych na zamówienie... To wszystko małe dzieła sztuki z czekolady.

    więcej
  • Rola zakwasu w pieczywie ekologicznym

    Rola zakwasu w pieczywie ekologicznym 0

    Mikotoksyny w żywności to poważny problem, który dotyczy nie tylko strat w branży spożywczej, ale też bezpieczeństwa zdrowotnego konsumentów. Długotrwałe narażenie organizmu na niskie stężenie mikotoksyn, przyjmowanych z pokarmem, może spowodować różne choroby przewlekłe.

    więcej
  • Marka  – słodki przedmiot pożądania

    Marka – słodki przedmiot pożądania 0

    Istnieją elementy, które wpływają na zakup produktu w dużo większym stopniu niż sama ich jakość i użyteczność. Co więcej, istnieją produkty, których w ogóle nie potrzebujemy, a mimo to kupujemy je. Dlaczego tak się dzieje? Ponieważ są marką.

    więcej
  • Sito zakazu sprzedaży niezdrowej żywności w sklepikach szkolnych

    Sito zakazu sprzedaży niezdrowej żywności w sklepikach szkolnych 0

    Rząd poparł projekt ustawy PSL o zakazie sprzedaży niezdrowej żywności w szkołach. W trosce o maluchy ludowcy stworzyli listę wytycznych, co może, a co nie może się znajdować w produkcie sprzedawanym w sklepiku szkolnym – pisze Antoni Bohdanowicz w portalu natemat.pl. Po czym sprawdził, co przejdzie przez sito ustawy, a co nie.

    więcej
  • Chleb dla diabetyków

    Chleb dla diabetyków 0

    Pieczywo, które dostarcza niezbędnych wartości odżywczych i wspiera leczenie w poszczególnych schorzeniach, stanowi kluczowy element w wielu dietach specjalnych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe