Zapraszamy na podstronę ExpoSweet 2014 0
Na osobnej podstronie przygotowaliśmy dla Państwa listę najciekawszych produktów na targach oraz przedstawiamy prace konkursowe na IV Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Na osobnej podstronie przygotowaliśmy dla Państwa listę najciekawszych produktów na targach oraz przedstawiamy prace konkursowe na IV Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych.
więcejOto jest pytanie! Standardowe wesele to tort w stylu angielskim na 100 osób, czekoladowe fontanny, patery z fantazyjnie ułożonymi owocami. Tak, te atrakcje potrafią jeszcze wywołać duże wrażenie u gości weselnych i zawsze będą miały swoich zwolenników.
więcejWielu producentów lodów oszczędza na wanilii, wielu stosuje jej syntetyczne zamienniki, a inni posiłkują się aromatami waniliowymi. Jeżeli przyjrzymy się etykietom produktów, tylko na nielicznych znajdziemy informację o dodatku tej prawdziwej przyprawy.
więcejWzmacniając pozycję rynkową, cukiernia zwiększa niezależność w stosowaniu różnych instrumentów marketingowych (w tym np. swobodę ustalania cen). Zwiększa się również jej efektywne funkcjonowanie na rynku.
więcejZapraszamy do zapoznania się z archiwalnymi numerami Mistrza Branży z roku 2012. Dzięki platformie ISSUU magazyn można oglądać na każdej przeglądarce internetowej, natomiast preferowanym urządzeniem jest tablet. Zapraszamy do lektury.
więcejBarwniki spożywcze to dziedzina, która szybko i dynamicznie się rozwija. Zaskakują kolorami, ale też formą. Są w proszku, żelu, sprayu, żeby jeszcze lepiej dopasować się do coraz wymyślniejszych technik pracy cukiernika i nadążyć za zmieniającymi się trendami w dekorowaniu.
więcejFormy do produkcji wyrobów czekoladowych, takich jak tabliczki czekolady czy praliny, powinny charakteryzować się wysoką czystością, posiadać gładką i stabilną powierzchnię, która zarówno podczas niewłaściwego użytkowania, jak i mycia może matowieć.
więcej