...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Ujarzmić stres

    Ujarzmić stres 0

    Stres - może nas sparaliżować, może też stać się naszym sprzymierzeńcem. Wystarczy nauczyć się nim zarządzać. Sprawdź, która technika będzie dla Ciebie odpowiednia.

    więcej
  • Jestem sugarcrafterem. Nie mylić z cukiernikiem

    Jestem sugarcrafterem. Nie mylić z cukiernikiem 1

    – W sumie od tego powinnam zacząć – od opisania, czym  jest „styl angielski”, czyli mój kochany sugarcrafting – tak Ania Daraż zaczęła jeden z pierwszych wpisów na blogu Niezłe Ciacho i zelektryzowała uwagę głodnych wiedzy pasjonatów. Ten blog to dla wielu osób wykładnia stylu angielskiego po polsku.

    więcej
  • Mąka dobrze magazynowana

    Mąka dobrze magazynowana 0

    Dostawa, magazynowanie i przygotowanie surowców decyduje w dużej mierze o jakości gotowego wyrobu. Ma również wpływ na koszty produkcji piekarsko-cukierniczej. Jak zatem przechowywać mąkę w mniejszych zakładach produkcyjnych?

    więcej
  • Miałem być mechanikiem...

    Miałem być mechanikiem... 0

    Cukiernik, piekarz, podstarszy cechu, tenisista, narciarz, gitarzysta basowy, podróżnik, społecznik, miłośnik Suchego Lasu… Każde z tych określeń doskonale pasuje do Piotra Koperskiego . Ale trzeba poznać go bliżej, by przekonać się, jak świetnie łączy wszystkie te pasje i jak wciąż szuka nowych pomysłów na przyszłość.

    więcej
  • Chleb na zdrowie

    Chleb na zdrowie 0

    Jak ubarwić nasz chleb powszedni i przy okazji zrobić z niego dobre źródło antyoksydantów? Czym go wzbogacić, by miał cechy żywności funkcjonalnej (prozdrowotnej)? Pod ręką mamy dodatki z dalekiego świata.

    więcej
  • Punkty krytyczne  miazgi kakaowej

    Punkty krytyczne miazgi kakaowej 0

    Ten najważniejszy i najbardziej newralgiczny z surowców czekolady może powodować nie mało problemów mniej doświadczonym technologom. Jednak problemy z miazgą kakaową, niekoniecznie związane z jej niższą jakością, mają swoje sprawdzone rozwiązania.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe