...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Zapraszamy do projektu: Polskie rzemiosło w drodze do Europy

    Zapraszamy do projektu: Polskie rzemiosło w drodze do Europy 0

    Poznanie systemu kształcenia zawodowego we Francji, wymiana doświadczeń w zakresie szkoleń zawodowych, poznanie nowoczesnych technologii, receptur oraz zdobycie nowych kompetencji – to główne cele nowego projektu "Polskie rzemiosło do Europy", organizowanego przez Cech Rzemiosł Różnych i Przedsiębiorczości w Katowicach.

    więcej
  • Mały biznes z pomysłem

    Mały biznes z pomysłem 0

    Dla osób robiących zakupy przez Internet coraz większe znaczenie ma nie tylko to, co kupują, ale także interesuje je, skąd pochodzi i jak powstaje dany produkt. Liczy się też jego unikalny wizerunek. W jaki sposób wyróżnić swoje wyroby i przyciągnąć uwagę kupujących?

    więcej
  • Bezpieczeństwo żywności – jak to się robi w Belgii?

    Bezpieczeństwo żywności – jak to się robi w Belgii? 0

    Jedna z najgroźniejszych afer na rynku żywnościowym – afera dioksynowa w Belgii (1999 r.) – wykazała, że istnieją systemy, które potrafią chronić zarówno producentów, jak i konsumentów. Kryzys wówczas przeszły bez szwanku jedynie firmy spożywcze, które posiadały stosowne certyfikaty Instytutu Kontroli Jakości (IQC).

    więcej
  • Wybieramy ochronę sanitarną dla firmy 0

    Właściciele firm związanych z produkcją i obrotem żywności doskonale wiedzą, że jednym z podstawowych warunków odpowiadających za ich właściwą pracę jest skuteczna ochrona przed szkodnikami. W jaki sposób mają jednak ocenić, czy firma zajmująca się tego typu działaniami zapewni bezpieczeństwo zakładu i magazynów?

    więcej
  • Kwestia detalu

    Kwestia detalu 0

    W projektowaniu każdego wnętrza bardzo ważny jest detal. Wszystko to, co znajduje się wokół detalu, stanowi dla niego tło, które pozwala go uwypuklić. Każde wnętrze, a przede wszystkim komercyjne, które ma zachęcać klienta do wejścia i powrotów, musi być dopracowane pod względem aranżacyjnym, a to właśnie wiąże się z umiejętnym

    więcej
  • Świat tortów i ciast.  Wielkie wejście po angielsku

    Świat tortów i ciast. Wielkie wejście po angielsku 0

    Zaczynasz przygodę z sugarcraftingiem? To ten tekst jest właśnie dla Ciebie. Porządkuje najważniejsze pojęcia, prosto opisuje surowce i akcesoria, zwracając uwagę na zasadnicze różnice między produktami. Podpowiada, od czego zacząć, żeby łagodnie wejść w ten inspirujący kawałek cukiernictwa i nie pogubić się na początku.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe