...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Na kocią łapę - Cat Cafe

    Na kocią łapę - Cat Cafe 0

    Lauren Pears wie, jak pogodzić przyjemne z pożytecznym. Brytyjka, zauroczona japońskimi kawiarniami z kotami, postanowiła otworzyć w Londynie taki sam lokal. Czy cat cafe powstanie w Wielkiej Brytanii i czy uda nam się go odwiedzić, zależy od hojności internautów.

    więcej
  • Szybkie testowanie jakości tłuszczu

    Szybkie testowanie jakości tłuszczu 0

    Proste w użyciu, jeszcze prostsze w interpretacji wyników – takie są współczesne testy do kontroli stopnia degradacji tłuszczów smażalniczych. Jedynym mankamentem jest fakt, że pojedyncze testy nie określają w sposób kompleksowy wszystkich zmian zachodzących we fryturze.

    więcej
  • Symbol bezpiecznej żywności dla bezglutenowców

    Symbol bezpiecznej żywności dla bezglutenowców 0

    Tylko osoba na diecie bezglutenowej wie, ile czasu zajmuje czytanie etykiet i zastanawianie się, czy wybrany produkt jest dla niej bezpieczny? Sprawa wydaje się prostsza, jeśli produkt jest opisany jako bezglutenowy, ale czy na pewno taki jest…

    więcej
  • Powietrze – punkt krytyczny w produkcji żywności

    Powietrze – punkt krytyczny w produkcji żywności 0

    Skład ilościowy i jakościowy mikroflory powietrza w pomieszczeniach produkcyjnych jest jednym z najistotniejszych parametrów wpływających na warunki sanitarno-higieniczne produkcji. Powietrze ma kontakt nie tylko z gotowymi produktami, ale także z surowcem, aparaturą, opakowaniami i personelem.

    więcej
  • Sieciowy boom jogurtowy

    Sieciowy boom jogurtowy 0

    Wszystkie koncepty franczyzowe, które oferują klientom jogurty mrożone, w Polsce rozwinęły swoje sieci w 2012 r. głównie za sprawą franczyzobiorców. To i tak spory sukces, zważywszy na to, że to stosunkowo nowy produkt na polskim rynku, zaś otwarcie punktu z taką ofertą wiąże się z niebagatelną inwestycją.

    więcej
  • Naturalny lek na serce i nadciśnienie

    Naturalny lek na serce i nadciśnienie 0

    Co najczęściej zabija Polaków? Według statystyk głównym winowajcą są choroby układu sercowo-naczyniowego ‒ choroba niedokrwienna serca, hiperlipidemie i nadciśnienie tętnicze dotykają 20-50% osób dorosłych. Przyczyną zachorowalności są m.in. niezbilansowana dieta, w której obserwuje się brak pełnowartościowego pieczywa.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe