...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Naturalnie dla dzieci

    Naturalnie dla dzieci 0

    Najlepiej na słodyczach znają się dzieci... a zakupy robią dorośli. To prawda, która u nas ma najlepsze przełożenie. Najczęstszymi gośćmi naszej Cukierkowni, czyli sklepu ze słodyczami, są dzieci i właśnie dlatego zwracamy uwagę na barwniki i aromaty, które znajdą się w słodyczach.

    więcej
  • Moja mała Ojczyzna z karmelu, czekolady i chleba - Turniej na Najlepszego Ucznia

    Moja mała Ojczyzna z karmelu, czekolady i chleba - Turniej na Najlepszego Ucznia 0

    17 młodych cukierników oraz 13 młodych piekarzy przyjechało do Wrocławia na wielki, 18. już finał Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik i Piekarz. W połowie kwietnia uczniowska elita, wyłoniona w wojewódzkich eliminacjach, pokazała młodzieńczą wyobraźnię i kunszt, by zmierzyć się z tematem „Moja mała Ojczyzna”.

    więcej
  • Klasyczne cappuccino

    Klasyczne cappuccino 0

    Zgodnie z definicją cappuccino to napój na bazie aromatycznego espresso i spienionego mleka, podawany w filiżankach o pojemności od 150 ml do 180 ml. Mleczna pianka powinna mieć od 0,5 cm do nawet 1,5 cm, a na jej powierzchni konieczna jest brązowa obwódka z espresso, najlepiej z zachowaniem białego środka ze spienionego mleka.

    więcej
  • Prosta rzeźba w torcie - tutorial

    Prosta rzeźba w torcie - tutorial 0

    To nie sztuka pokazać pełną finezji technikę rzeźbienia w cieście na przykładzie współczesnej lokomotywy o opływowych kształtach. To fakt, ale ten wybór nie jest przypadkowy. Jak się z czasem okaże, ta rzeźba to konieczna lekcja wstępna do bardziej skomplikowanych technik – kiedy przyjdzie nam rzeźbić zwierzęta.

    więcej
  • Oferta lodziarni  dla franczyzobiorcy*

    Oferta lodziarni dla franczyzobiorcy* 0

    Nie tylko konsumenci mają apetyt na lody. W 2012 r. numerem 1 na liście franczyzobiorców były koncepty związane z serwowaniem zimnych deserów, najczęściej lokowane w galeriach handlowych. My pokusiliśmy się o przybliżenie 7 najpopularniejszych sieci wraz z ich zasadami (współ)gry.

    więcej
  • STARTER dla małej lodziarni

    STARTER dla małej lodziarni 0

    Załóżmy, że masz nadwyżkę pieniędzy, którą chciałbyś ulokować w mały biznes. Na początek można zacząć od sezonowo działającej lodziarni. Poniżej prezentujemy STARTER dla początkującego w minibiznesie lodowym, począwszy od doboru miejsca, poprzez wybór sprzętu, adaptację lokalu, rejestrację zakładu, a kończąc na polisie OC.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe