Gastronomia mówi STOP dostawcom jedzenia 0
Rynek gastronomiczny zaczyna się buntować. Jednak nie tylko przeciwko rządowym obostrzeniom, ale też firmom, które opanowały rynek dostaw jedzenia do klientów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Rynek gastronomiczny zaczyna się buntować. Jednak nie tylko przeciwko rządowym obostrzeniom, ale też firmom, które opanowały rynek dostaw jedzenia do klientów.
więcejPierniki, serniki i... grzaniec! Kolejna publikacja z cyklu Kreacje zachwyca bogactwem świątecznych przepisów, różnorodnością i pięknymi zdjęciami. Właśnie ruszyła jej przedsprzedaż.
więcejTym razem prezentujemy bogaty asortyment wyrobów, które mogą powstać z ciasta kruchego. W zależności od formy, sposobu składania, użytego nadzienia, drobnych modyfikacji w recepturze pole działania dla cukierników i piekarzy rozszerza się. Sprawdź, co może urozmaicić witryny cukierni i piekarni.
więcejPrzedsiębiorcy związani przez cały czas swojej zawodowej działalności z branżą targową znajdują się dziś w bardzo trudnej sytuacji. Zastój, brak zleceń i wizja długotrwałego lock downu zmusza poszkodowanych do szukania pomocy.
więcejNawet jedna trzecia jedzenia trafia do kosza. 16 października obchodzony jest Światowy Dzień Żywności, co jest dobrą okazją do przyjrzenia się globalnemu problemowi i wyzwaniu związanemu ze stratami i marnotrawstwem żywności.
więcejChoć na mapie Polski przybywa rzemieślniczych piekarni i odżywa sztuka pieczenia na zakwasie, statystyki mówią same za siebie - jako naród zjadamy mniej chleba, niż jeszcze rok temu.
więcejKolorem roku 2020 wg Pantone został classic blue. Szybko stał się motywem przewodnim odzieży, makijażu, wnętrz i domów. Czy może on sprawdzić się także w branży gastronomicznej? Przekonajmy się!
więcej