...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • System potwierdzania kwalifikacji zawodowych

    System potwierdzania kwalifikacji zawodowych 0

    Pilotażowy projekt potwierdzania kwalifikacji zawodowych ma na celu wypracowanie nowej formy potwierdzenia kwalifikacji zawodowych. Beneficjentami programu są pracownicy i osoby bezrobotne posiadający kwalifikacje zawodowe zdobyte w sposób pozaformalny i nieformalny.

    więcej
  • Silna branża mówi jednym głosem

    Silna branża mówi jednym głosem 0

    Kiedy w 1990 r. rodziło się Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa RP, walczył o to, żeby była to silna i reprezentatywna organizacja branżowa nie tylko w kraju, ale też na arenie międzynarodowej. Złośliwi podkreślą słowo „była”. Jak przyznaje Andrzej Szydłowski, honorowy prezes SRP RP, szeregi Stowarzyszenia wykruszyły się,

    więcej
  • Jakość sensoryczna żywności

    Jakość sensoryczna żywności 0

    Czym się kieruje konsument przy wyborze żywności? Najczęściej świeżością i smakowitością. Jeżeli w przypadku świeżości mało kto będzie miał wątpliwości, co to oznacza, to przy smakowitości sprawa zaczyna się komplikować. Na smakowitość składają się tysiące, a nawet miliony różnorodnych wrażeń zapachowych i smakowych.

    więcej
  • Refleksje nauczyciela zawodu

    Refleksje nauczyciela zawodu 5

    Pracuję w szkole specjalnej, więc moje działania to nie tylko wykształcenie odpowiednich umiejętności (...), to przede wszystkim „uruchomienie” tych pokładów, które drzemią w każdym z uczniów, by wykonywany zawód przynosił zadowolenie bez względu na finanse - pisze nauczycielka zawodu, specjalnie dla MB.

    więcej
  • Edupunk - edukacja otwarta. Zapraszamy do komentowania

    Edupunk - edukacja otwarta. Zapraszamy do komentowania 3

    Edupunk – termin brzmi groźnie i kojarzy się z anarchistami i członkami subkultur odzianymi w czarne skóry z ćwiekami. Nic bardziej błędnego! Mamy bowiem do czynienia z narodzinami nowego, postępowego podejścia do zdobywania wiedzy i otwartej edukacji.

    więcej
  • Mikrobiologia pod stałą kontrolą

    Mikrobiologia pod stałą kontrolą 0

    Obróbka termiczna oraz niska aktywność wody skutecznie ograniczają rozwój niekorzystnej mikroflory w produktach piekarskich czy cukierniczych. Wystarczy jednak niska higiena produkcji (np. brudne powierzchnie produkcyjne i narzędzia), niska jakość surowców, niewłaściwe przechowywanie, by produkty te stały się źródłem problemów.

    więcej
  • Raport o franczyzie w gastronomii 2012

    Raport o franczyzie w gastronomii 2012 0

    Gastronomia wciąż pozostaje jedną z najbardziej interesujących dla franczyzobiorców branż. Pomimo że dotknął ją kryzys, że nie brakuje sieci, które w ostatnim czasie miały na swoim koncie nie tylko nowe otwarcia, ale też liczne zamknięcia, to liczba lokali działających na licencji nieustannie rośnie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe