
Winna tabliczka 0
O ziarnie kakao, które zostało odkryte w Paryżu, a potem wędrowało z Peru do Kazimierza Dolnego i upiło się różowym winem, dając w efekcie bardzo wyjątkową tabliczkę bean-to-bar - czytajcie wyjątkowy reportaż.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
O ziarnie kakao, które zostało odkryte w Paryżu, a potem wędrowało z Peru do Kazimierza Dolnego i upiło się różowym winem, dając w efekcie bardzo wyjątkową tabliczkę bean-to-bar - czytajcie wyjątkowy reportaż.
więcejChcesz podzielić się swoją wiedzą, doświadczeniem i autorskimi recepturami? Wydaj swoją publikację z Mistrzem Branży. Zapewnimy fachową pomoc w każdym aspekcie!
więcejStaranne wykonanie, nieszkodliwy materiał, wytrzymałość – to cechy, które składają się na jakość formy. Jej wytworzenie wymaga czasu i wiedzy, dlatego koszt dobrego produktu często jest znacznie wyższy niż tego przeciętnego. Ale to produkt warty tej ceny, przekonuje bezkompromisowa Monika Korzeniewska...
więcejProjektowanie komunikacji z klientem w oparciu o wartości
więcej...czyli rzecz o staropolskim zamiłowaniu do jedzenia i ułańskiej fantazji w tworzeniu pieczywa. Będzie o tym, dlaczego bliżej nam do amerykańskiego grillowania niż angielskiego pikniku. Jak zmieniło się biesiadowanie Polaków i ile w nas zostało ze szlacheckiej swady?
więcejGreen Caffè Nero podjął nowe wyzwanie w nowej rzeczywistości. Od teraz niesprzedane w danym dniu świeże produkty będzie można znaleźć w aplikacji Too Good To Go, w formie pysznych paczek – niespodzianek. Bagietki, kanapki, ciasta i ciasteczka, a także quiche i sałatki trafią do Pogromców Marnowania Jedzenia.
więcejJuż od drugiej połowy czerwca rusza kolejna edycja bezpłatnych szkoleń dla piekarzy: „Warsztaty dla piekarzy: żyto, zboża pradawne i bezglutenowe. Światowe trendy dla pieczywa najwyższej jakości." Przed Wami 6 dwudniowych szkoleń, które poprowadzi mistrz piekarski Wiesław Kucia w słynnej Szkole Artystycznej w Lublinie!
więcej