...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Szkolenia – zainwestuj w siebie! [Przegląd firm szkolących 2022]

    Szkolenia – zainwestuj w siebie! [Przegląd firm szkolących 2022] 0

    Oferta szkoleń dostępnych onli­ne i stacjonarnie jest naprawdę bardzo szeroka! Oprócz ośrodków szkoleniowych w wielkich miastach niemal w każdym zakątku Polski prowadzone są też szkolenia specjalistyczne. Niezależnie od tego, czy jesteś początkujący, czy szu­kasz kursu dla zaawansowanych, istnieje ku temu możliwość.

    więcej
  • Wgryzając się w bajgla

    Wgryzając się w bajgla 0

    Choć jest wypiekany w Polsce już od XVII wieku, a za oceanem od dekady stanowi śniadaniowy hit, bajgiel dopiero zyskuje na popularności wśród współczesnych konsumentów. Co stanowi jego sekret?

    więcej
  • Mistrzowskie oblicze panettone

    Mistrzowskie oblicze panettone 0

    Słodka bohaterka świątecznego sezonu - babka panettone, nie tylko zagości na prawie każdym włoskim stole świątecznym, ale też zwiększa swój udział w światowym rynku. Poznajcie pomysły na panettone prosto z pracowni największych mistrzów włoskiego fachu.

    więcej
  • Piekarskie trendy 2022

    Piekarskie trendy 2022 0

    Grudzień to czas podsumowań i czas przewidywań. Pojawiają się wypowiedzi i publikacje dotyczące światowych trendów w branży piekarskiej i cukierniczej. Co przyniesie rok 2022 w piekarstwie? Przyjrzyjmy się pierwszym zapowiedziom.

    więcej
  • Cukierniczy startup walczy z marnowaniem chleba

    Cukierniczy startup walczy z marnowaniem chleba 0

    Chocolatier Goüter to startup z Bristolu założony przez dwóch cukierników z wieloletnim doświadczeniem w tworzeniu słodkości dla największych światowych marek. Właśnie rozpoczął kampanię na Kickstarterze, by zebrać fundusze na produkcję słodkich przekąsek z użyciem czerstwego chleba.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe