...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Jak cię widzą, tak cię… jedzą

    Jak cię widzą, tak cię… jedzą 0

    Czyli ak dotrzeć do klientów, stosując kolory w wypiekach.1, 2, 3… tyle wystarczy, aby konsument stwierdził, czy chce zjeść właśnie twój wypiek. Podjęcie decyzji zajmuje mu zaledwie kilka sekund. Co decyduje? Wygląd.

    więcej
  • EkoLOGICZNE podejście do opakowań

    EkoLOGICZNE podejście do opakowań 0

    Ekologiczne opakowania na lody, ciastka, pieczywo i szeroko pojętą żywność coraz częściej można znaleźć w restauracjach i kawiarnio-ciastkarniach czy lodziarniach, które chętnie sięgają po rozwiązania przyjazne dla środowiska.

    więcej
  • Jemy oczami! Jak światło wpływa na nasz apetyt?

    Jemy oczami! Jak światło wpływa na nasz apetyt? 0

    Pierwszym zmysłem, który eksploruje otoczenie, kiedy przekraczamy próg piekarni, cukierni bądź kawiarni, jest węch. Podczas gdy aromat świeżo wypiekanego pieczywa, kawy czy słodkich przysmaków zaczyna pobudzać apetyt, światło kreuje w naszej głowie odbiór wnętrza za pomocą wzroku.

    więcej
  • Tortowe trendy

    Tortowe trendy 0

    Czy masa cukrowa jest passe? Jaki kolor jest najmodniejszy? Czym okładać tort i ile powinien mieć poziomów? Kwiaty żywe czy suszone? Odpowiedzi na te pytania szukajcie w cyklu sezon na torty. W tym wydaniu - przegląd trendów. W kolejnych znajdziecie dogłębne omówienie poszczególnych trendów i technik zdobienia słodkich dzieł.

    więcej
  • Czy nasza żywność jest bezpieczna?

    Czy nasza żywność jest bezpieczna? 0

    Publikowany w bieżącym wydaniu felieton odbiega tematyką od pisanych do tej pory, dotyczących głównie zarządzania. Zarządzanie to bowiem niejedyna ważna kwestia wiążąca się z prowadzeniem piekarni. Tym razem rozpatrzymy w szerokiej perspektywie, czym jest bezpieczeństwo żywności i kto powinien wziąć za nie odpowiedzialność.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe