...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Pierwsze w Polsce targi tylko BIO

    Pierwsze w Polsce targi tylko BIO 0

    BIOEXPO Warsaw – Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych, które odbędą się w terminie 11-13.10.2019 w Ptak Warsaw Expo, to nowe wydarzenie w Polsce dedykowane branży żywności i produktów ekologicznych.

    więcej
  • Design ma smak czekolady

    Design ma smak czekolady 0

    Zaczęło się od prostych wzorków do domowych wypieków: literek, listków i serduszek. Dziś rysem charakterystycznym dekoracji produkowanych przez firmę Barbara Luijckx jest ultranowoczesny i elegancki design rodem z pracowni artysty. A nade wszystko ich wyjątkowy smak. Smak prawdziwej czekolady.

    więcej
  • Koszty działalności prowadzonej w mieszkaniu jako wydatki firmowe

    Koszty działalności prowadzonej w mieszkaniu jako wydatki firmowe 0

    Decydując się na założenie działalności, warto zastanowić się nad miejscem, w którym będzie znajdowała się siedziba firmy. Koszt wynajmu lub zakup lokalu przeznaczonego wyłącznie na potrzeby prowadzonej działalności często jest wydatkiem, na który nie mogą pozwolić sobie mali przedsiębiorcy.

    więcej
  • Najlepszych Świąt Wielkiej Nocy!

    Najlepszych Świąt Wielkiej Nocy! 0

    Niech w te Święta w Waszym wielkanocnym koszyku, prócz jedzenia, nie zabraknie też radości i spokoju. Z uśmiechem na ustach smakujcie baby, mazurki, a przy dzieleniu się jajkiem nie zapomnijcie, by dzielić się z najbliższymi tym, co najważniejsze - miłością!

    więcej
  • Konkurs fotograficzny "BAKALIE w pieczywie"!

    Konkurs fotograficzny "BAKALIE w pieczywie"! 0

    Piekarze i miłośnicy domowych wypieków, stańcie do najfajniejszej rywalizacji na zdjęcia Waszych chlebów! Tym razem należy własnoręcznie upiec chleb z bakaliami, stworzyć klimatyczną aranżację wokół produktu i samodzielnie zrobić zdjęcie. Dla najlepszych prac - nagrody. Konkurs trwa do 30 kwietnia.

    więcej
  • Chocolate chef

    Chocolate chef 0

    Jedyny cukiernik w Polsce, który ma badania wysokościowe. Zanim wzbił się na wyżyny kariery, by zostać pierwszym szefem polskiej Akademii Czekolady, był m.in.dekarzem i barmanem, a także serwował deser z mrówkami. Jego historia jest barwna jak jego tatuaże. Poznajcie chocolate chefa - Macieja Majzona-Wójtowicza.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe