...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży

    Październikowe rewolucje z Mistrzem Branży 1

    Jakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!

    więcej
  • Znakowanie żywności - szkolenie (update)

    Znakowanie żywności - szkolenie (update) 0

    Przygotuj się do zmian w znakowaniu żywności opakowanej i nieopakowanej. Poznaj obowiązkowe wymagania rozporządzenia 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Sprawdź, jak nowe przepisy interpretuje Komisja Europejska.

    więcej
  • Ruszył projekt ekologiczny dla małych i średnich przedsiębiorstw

    Ruszył projekt ekologiczny dla małych i średnich przedsiębiorstw 0

    Projekt „3 x Środowisko” skierowany do małych i średnich firm pokazuje, że oszczędzając – można chronić środowisko, a ekologia zaczyna się od małych zmian, które dużo znaczą. Mali i średni przedsiębiorcy nie doceniają swojego ogromnego wpływu na środowisko, a przecież w wielości siła – ten sektor to 99% wszystkich firm w kraju.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe