Zapraszamy na Warsztaty Lodziarskie 0
Od 17 do 20 listopada Vegastro oraz Sempre zapraszają na 4 różne spotkania warsztatowe.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Od 17 do 20 listopada Vegastro oraz Sempre zapraszają na 4 różne spotkania warsztatowe.
więcejXIV audyt żywności biorącej udział w programie „Doceń polskie” przeszedł do historii. 22 października Loża Ekspertów oceniła wyroby z asortymentu ponad 60 firm i decydowała, które ze zgłoszonych produktów należy wyróżnić godłem „Doceń polskie”. Audyt był okazją do rozmów o kondycji polskiej branży spożywczej i jakości produktów
więcejJakie przełomowe decyzje zapadły w czasie I Kongresu Światowej Unii Piekarzy i Cukierników UIBC w Poznaniu? Kto rozkręca Tydzień Chleba w polskich szkołach w Polsce? Co osłabia systemy certyfikacji żywności? Jak się robi rewolucje w piekarni i przewroty w cukierni? Więcej w październikowym Mistrzu Branży!
więcejPrzygotuj się do zmian w znakowaniu żywności opakowanej i nieopakowanej. Poznaj obowiązkowe wymagania rozporządzenia 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności. Sprawdź, jak nowe przepisy interpretuje Komisja Europejska.
więcejProjekt „3 x Środowisko” skierowany do małych i średnich firm pokazuje, że oszczędzając – można chronić środowisko, a ekologia zaczyna się od małych zmian, które dużo znaczą. Mali i średni przedsiębiorcy nie doceniają swojego ogromnego wpływu na środowisko, a przecież w wielości siła – ten sektor to 99% wszystkich firm w kraju.
więcej