...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Festiwal Czekolady i Słodyczy –  wyjątkowa szansa dla branży cukierniczej?

    Festiwal Czekolady i Słodyczy – wyjątkowa szansa dla branży cukierniczej? 0

    14-16 listopada br. w Pałacu Kultury i Nauki zaplanowano pierwszy Festiwal Czekolady i Słodyczy. Zaplanowano, ale czy dojdzie do skutku? To dwie różne sprawy. Wszystko rozbija się o wystawców... Czy cukiernikom opłaca się wziąć udział w Festiwalu, rozmawiamy z Januszem Profusem i Piotrem Krasoniem, współorganizatorami imprezy.

    więcej
  • Rysuje się II Anty-Konferencja CSR

    Rysuje się II Anty-Konferencja CSR 0

    Drugie spotkanie liderek i liderów społecznej odpowiedzialności biznesu już za tydzień. Obok ciekawej formuły, gościa specjalnego, CSR-owego miejsca i ekspertów, na uczestników czeka również oryginalny sposób utrwalenia wyników dyskusji. Wykorzystana do tego zostanie metoda sketchnotingu.

    więcej
  • Ruszyła Akademia Stylu Angielskiego

    Ruszyła Akademia Stylu Angielskiego 0

    Mamy dobrą wiadomość dla miłośników dekorowania tortów w stylu angielskim i talentu Anny Daraż! Znana dekoratorka z Pracowni Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” we współpracy z naszą redakcją rozpoczęła cykl profesjonalnych filmów instruktażowych, w których dzieli się wiedzą oraz inspiruje.

    więcej
  • Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw

    Najnowsze technologie – tylko na WorldFood Warsaw 0

    Po udanym debiucie, w kwietniu 2015 roku powracają targi WorldFood Warsaw. II edycja będzie jeszcze bogatsza. Po raz drugi odbędzie się podwystawa Ingredients Warsaw, a swoją premierę będzie miał sektor poświęcony technologii produkcji w branży spożywczej - FoodTech Warsaw.

    więcej
  • Fondant,  czyli masa cukrowa

    Fondant, czyli masa cukrowa 0

    Fondant – delikatny, aksamitny, puszysty, z dodatkiem aromatów i barwników. Pralinom oblewowym, nadzieniom do czekolad i tortom nadaje różnorodne kształty. Stanowi świetne wypełnienie w wyrobach czekoladowych, ale i glazurę dla wypieków.

    więcej
  • Zarządzanie  lokalem gastronomicznym

    Zarządzanie lokalem gastronomicznym 0

    Ewidencjonowanie i kontrolowanie sprzedaży, rozliczanie gospodarki magazynowej, prowadze­nie analiz i szybkie łączenie z chmurą-bazą danych, jest obecnie niezbędne przy prowadzeniu firmy. Dla lokali gastronomicznych najlepszym rozwią­zaniem są nowoczesne narzędzia wspierające zarządzanie i dające kompleksowe rozwiązania.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe