...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • II Święto Czekolady

    II Święto Czekolady 0

    Akademia Czekolady w Łodzi, na co dzień miejsce szkoleń cukierników, 15 listopada 2011 roku przemieniła się w forum wymiany doświadczeń związanych z czekoladą. Odbyło się tu II Święto Czekolady organizowane z okazji setnych urodzin Finest Belgian Chocolate Callebaut.

    więcej
  • Szkolenia czas zacząć

    Szkolenia czas zacząć 0

    Już w lutym odbędą się pierwsze szkolenia dla branży piekarsko-cukierniczej. Temat na czasie to oczywiście znakowanie żywności.

    więcej
  • Nowy piecowy

    Nowy piecowy 0

    Piekarze nie mają dziś wątpliwości, że automatyczne linie załadowcze zachowują rzemieślniczą jakość wypieków. Przekonuje ich również powtarzalna jakość oraz wyraźnie większa wydajność i oszczędność w produkcji.

    więcej
  • Jaja zdrożeją o 20-30% 0

    Prognozowana podwyżka cen ma dwie przyczyny. Po pierwsze, drogie pasze sprawiły, że obniża się pogłowie kur niosek w całej Unii Europejskiej. Po drugie, nowe przepisy unijne nakazujące wymianę klatek dla kur.

    więcej
  • Warto jeść pieczywo 0

    W sytuacji kryzysowej, kiedy spożycie chleba drastycznie spada, wraca pytanie: Czy warto jeść pieczywo? Branża zgadza się, że trzeba prowadzić kampanie promujące pieczywo dobrej jakości. Zanim jednak dojdzie do tej ogólnopolskiej promocji, warto wyjść z informacją do klienta w sklepie lub z ulotką dołączoną do własnych wypieków.

    więcej
  • Jakość handlowa pieczywa półcukierniczego

    Jakość handlowa pieczywa półcukierniczego 0

    Zaniżona zawartość tłuszczu i cukrów, zaniżona masa w odniesieniu do deklarowanej oraz złe oznakowanie produktów – to główne uchybienia producentów pieczywa półcukierniczego. IJHARS po raz pierwszy przeprowadził kontrolę tego rodzaju pieczywa.

    więcej
  • Geth zaprasza do BACKFORUM

    Geth zaprasza do BACKFORUM 0

    Już w kwietniu firma GETH zaprasza na seminarium "Technologia chłodnicza w praktyce piekarniczej". Spotkanie zaplanowano w terminie 18-19 kwietnia 2012 r.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe