...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Działania PIH i FROB dot. zmniejszenia kosztów akceptacji kart płatniczych

    Działania PIH i FROB dot. zmniejszenia kosztów akceptacji kart płatniczych 0

    W związku z wejściem w życie ustawy o górnej granicy wysokości opłaty interchange, Polska Izba Handlu wspólnie z Fundacją Rozwoju Obrotu Bezgotówkowego rozpoczęła szeroko zakrojone badania skierowane do przedsiębiorców. Do 20 czerwca można wypełniać ankietę, dotyczącą podejścia agentów rozliczeniowych do nowych regulacji.

    więcej
  • Sklep firmowy cukierni i lodziarni - dodatek specjalny

    Sklep firmowy cukierni i lodziarni - dodatek specjalny 0

    W wydaniu majowo-czerwcowym czasopisma „Mistrz Branży” znajdziecie Państwo specjalny dodatek „Sklep firmowy”, prezentujemy w nim kompleksowe rozwiązania dla sklepu oraz przedstawiamy firmy, które specjalizują się w tym zakresie. Plik dostępny na issuu.

    więcej
  • Owocowo, kolorowo, zdrowo - dodatek specjalny

    Owocowo, kolorowo, zdrowo - dodatek specjalny 0

    11 mocno owocowych przepisów na lato! Cukiernicy, pasjonaci cukiernictwa, szefowie kuchni podzielili się z nami nie tylko opinią o swoich owocowych upodobaniach, ale też ciekawymi autorskimi recepturami. Palce lizać! Plik dostępny na platformie issuu.

    więcej
  • OFTA – Otwarty Festiwal Tortów Artystycznych i… oryginalnych pomysłów

    OFTA – Otwarty Festiwal Tortów Artystycznych i… oryginalnych pomysłów 0

    – Pozytywne emocje, pozytywna energia i spora dawka inspiracji – komentowała Agnieszka Klimczak, właścicielka tortownia.pl i inicjatorka I Otwartego Festiwalu Tortów Artystycznych. Powodów do zadowolenia było wiele. Dopisała pogoda, dopisali też uczestnicy, którzy 6-7 czerwca br. wystawili ponad 20 autorskich prac.

    więcej
  • Koncert muzyki wokalnej i słodkie „akordy” Tomasza Machonia

    Koncert muzyki wokalnej i słodkie „akordy” Tomasza Machonia 0

    Takiego zakończenia koncertu nie spodziewała się ani publiczność, ani wykonawcy, którzy 29 maja br. wystąpili w Centrum Kongresowym Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Po występach solistki Warszawskiej Opery Kameralnej Justyny Reczeniedi oraz grupy wokalnej „Diamenty Lublina” na scenie pojawił się mistrz Tomasz Machoń.

    więcej
  • Nowoczesna Kadra Społem

    Nowoczesna Kadra Społem 0

    Do końca sierpnia 2014 r. w 6 piekarniach PSS Społem w województwie lubelskim będzie realizowany projekt Nowoczesna Kadra Społem, który ruszył w 2012 r. Celem projektu, finansowanego ze środków unijnych, jest wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych pracowników oraz doradztwo.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe