Wszystkie artykuły
Lista artykułów
-
-
-
Piekarnia w mieście czy poza miastem - lokalizacja (cz. II) 0
W przypadku wyboru lokalizacji ważnymi elementami są: cena zakupu gruntu, potem przystosowania terenu oraz koszty jego posiadania. Jeden z najlepszych inwestorów na świecie Warren Buffet zwykł powtarzać, że cena działki nie powinna przekraczać 10% wartości całej inwestycji. No tak, ale jakiej działki?
więcej -
Trwa podliczanie punktów... 0
30 kwietnia w Krakowie miała miejsce XII certyfikacja żywności zorganizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego ''Doceń polskie''. Do audytu przystąpiła rekordowa liczba firm - jurorzy zasiadający w Loży Ekspertów ocenili wyroby ponad 60 wytwórców.
więcej -
Poznaj Warsztat Mistrzów 0
W ramach bezpłatnych wykładów i szkoleń firma Arlekino organizuje warsztaty. Zadzwoń, potwierdź zaproszenie i zarezerwuj miejsce dla siebie.
więcej -
Lody poza schematem ‒ Filippo Novelli w Polsce 0
Tylko w „Mistrzu Branży” rozmowa z włoskim szefem kuchni i mistrzem smaków, dla którego lody nie mają granic.
więcej -
Taktyka w tortach rzezbionych 0
Gdy trzeba przygotować tort w kształcie zwierzaka, to twórcza zabawa w stylu angielskim dopiero nabiera rumieńców. Przynajmniej dla mnie. Torty rzeźbione, szczególnie te o dużych lub bardzo dużych gabarytach, to mój faworyt. To wyzwanie, które mobilizuje, rozwija i budzi we mnie stratega.
więcej