...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Wkrótce Ogólnopolski Festiwal Kulinarny w Katowicach i Krakowie

    Wkrótce Ogólnopolski Festiwal Kulinarny w Katowicach i Krakowie 1

    Zasmakuj z nami w tym, co najlepsze. 2 lutego – w Katowicach, 9 lutego – w Krakowie podczas Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego nie zabraknie wykwintnych potraw, aromatycznej kawy, najsmaczniejszych deserów i czekolady, najlepszej jakości wina, serów i dużo, dużo więcej. Zaproszenia czekają!

    więcej
  • Lepsze czasy dla franczyzy

    Lepsze czasy dla franczyzy 0

    Sklepy spożywcze i warzywniaki upadają najczęściej, rośnie za to liczba dyskontów oraz sklepów działających w systemie franczyzy. Polska Organizacja Handlu i Usług prognozuje, że sieci franczyzowe wzmocnią swoją pozycję w Polsce w 2014 r. – czytamy w portalu franczyzawpolsce.pl

    więcej
  • Jawor ‒ Miasto Chleba, Pokoju i ...Piernika

    Jawor ‒ Miasto Chleba, Pokoju i ...Piernika 1

    Po dwóch latach przerwy Jawor reaktywuje Międzynarodowe Targi Chleba, ale ... w rozszerzonej formule i pod nową nazwą. Pierwsza edycja Święta Chleba i Piernika odbędzie się w Jaworze pod koniec sierpnia, 29-31 sierpnia 2014 r.

    więcej
  • Dlaczego warto produkować ekologiczny chleb?

    Dlaczego warto produkować ekologiczny chleb? 0

    W ekologicznej produkcji żywności zabronione jest stosowanie wszelkich dodatków chemicznych. Zarówno surowce, jak i końcowy produkt mają być wolne od takich zanieczyszczeń. Dlaczego jest to tak ważne i czy trudno jest wdrożyć najważniejsze zasady produkcji ekologicznej w piekarni?

    więcej
  • Jars: Seminarium lodziarskie

    Jars: Seminarium lodziarskie 0

    Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem naturalnych składników, zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji lodów oraz zagadnienia znakowania lodów - to zakres tematyczny najbliższego seminarium dla producentów lodów, które odbędzie się 30 stycznia 2014 r.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe