...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Czekoladowy biszkopt z malinowym kremem

    Czekoladowy biszkopt z malinowym kremem 0

    Dzieci – to zupełnie oddzielna kategoria klientów. Mają swoje specyficzne upodobania i zachcianki. Co lubią? Owoce, ale niekoniecznie w całej postaci. Krem, niekoniecznie biały, który fajnie się wybiera palcem z ciasta. I oczywiście świeży, pachnący biszkopt.

    więcej
  • Cream: 9 pokazów technologicznych na liniach Koenig, Rondo i Comas

    Cream: 9 pokazów technologicznych na liniach Koenig, Rondo i Comas 0

    Dni Otwarte w firmie Cream to od paru lat dobra okazja do porównania i pokazania możliwości różnych linii produkcyjnych dla piekarni i cukierni. W tym roku, 7-11 października, prezentacje skupiły się na ekonomicznych, prostych i wielofunkcyjnych liniach do produkcji bułek oraz chleba z firmy Koenig, Rondo oraz Comas.

    więcej
  • Daniel Staroń wszystko zamieniłby w czekoladę

    Daniel Staroń wszystko zamieniłby w czekoladę 0

    28-30 października br. będziemy trzymali kciuki za Daniela Staronia podczas wielkiego finału World Chocolate Masters w Paryżu. Młody cukiernik ostatnie dni koncentruje się na przygotowaniach, a my przypominamy rozmowę, którą przeprowadziliśmy z nim w kwietniu tego roku, kiedy wywalczył przepustkę do finału.

    więcej
  • STREFA MISTRZA - „Pieczywo w różnych odsłonach”

    STREFA MISTRZA - „Pieczywo w różnych odsłonach” 0

    Kiedy Strefa Mistrza zawitała na Targach BAKEPOL w Lublinie, w hali A od razu zapachniało pieczywem… Dodajmy: różnorodnym pieczywem wypiekanym w oparciu o sprawdzone receptury, ale też zupełnie nowe! Nie brakowało też przekąsek o wysokich walorach smakowych i odżywczych. Program Strefy obejmował również wykłady.

    więcej
  • XI Warszawskie Święto Chleba za nami

    XI Warszawskie Święto Chleba za nami 0

    W niedzielę, 6 października br., Rynek Nowego Miasta w Warszawie zamienił się w kolorowy kiermasz tradycji, obrzędów dożynkowych, pieczywa i rękodzieła. Dopisała pogoda, dopisali mieszkańcy Warszawy oraz piekarze. W tym dniu pieczywo sprzedawało się na pniu!

    więcej
  • Wkrótce potwierdzenie certyfikatów dla rogali świętomarcińskich

    Wkrótce potwierdzenie certyfikatów dla rogali świętomarcińskich 0

    W Poznaniu, jak co roku tydzień przed dniem św. Marcina, dowiemy się, które piekarnie i cukiernie otrzymają potwierdzenia uzyskania prawa do wytwarzania rogali świętomarcińskich - produktu regionalnego chronionego prawem UE. Uroczyste wręczenie potwierdzeń odbędzie się 4 listopada br. w Wielkopolskiej Izbie Rzemieślniczej.

    więcej
  • Opinie o targach BAKEPOL

    Opinie o targach BAKEPOL 0

    Co Pan/Pani sądzi o targach BAKEPOL w Lublinie? Poniżej publikujemy opinie zaproszonych firm, które wystawiając się w Lublinie, dały duży kredyt zaufania organizatorom targów BAKEPOL. Teraz przyszedł czas na podsumowanie: co sądzą o nowej lokalizacji? czy spełniła ich oczekiwania? I czy warto wrócić do Lublina za 2 lata?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe