...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
tel. +48 32 729 96 80
fax +48 32 729 96 70 lub +48 32 790 40 90
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Apetyczne zdjęcia prosto ze… smartfona!

    Apetyczne zdjęcia prosto ze… smartfona! 0

    Telefon zamiast lustrzanki? Mistrz fotografii kulinarnej, Jakub Wilczek, na swoim szkoleniu udowodnił, że nie trzeba mieć dyplomu fotografii ani drogiego sprzętu by stworzyć atrakcyjną ofertę produktową dla cukierni, piekarni lub lodziarni przy pomocy smartfona.

    więcej
  • Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie

    Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie 0

    11 kwietnia w łódzkiej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti odbyły się warsztaty pod hasłem „Monte Bianco – zdobywamy szczyty”. Organizatorami wydarzenia były polskie firmy: Plus, AKO i włoski producent lodów Montebianco. Tematem przewodnim uczyniono produkcję lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów.

    więcej
  • Green Caffe Nero w obliczu kryzysu

    Green Caffe Nero w obliczu kryzysu 0

    Sieć kawiarni Green Caffe Nero przeszła największy od czasów rozpoczęcia działalności kryzys. Końcem maja i na początku czerwca kilkanaście osób trafiło do szpitali z objawami zatrucia salmonellą. Każdy z nich jadł ciasto w kawiarniach sieci, do zatruć doszło prawdopodobnie między 28 a 31 maja.

    więcej
  • Za czerwony pasek lody za złotówkę

    Za czerwony pasek lody za złotówkę 0

    Rodzice na pewno wynagrodzą całoroczny trud swoich pociech drobnymi upominkami i uściskami. Od sieci LodyBonano zaś dostaną jeszcze truskawkowe lody za złotówkę.

    więcej
  • Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz

    Szkolenie produktowe firm Semix i Mech-Masz 0

    Pod koniec maja (23 i 24 maja) w siedzibie firmy Mech-Masz w Jaroszewie k. Żnina odbyło się kolejne szkolenie, podczas którego przybliżono ofertę nowych produktów firmy Semix i urządzeń Mech-Masz.

    więcej
  • Ciabatta na zaczynie biga

    Ciabatta na zaczynie biga 0

    Ciabatta jest jednym z prostszych wypieków, niemniej jednak jej przygotowanie wymaga cierpliwości i delikatności. To włoskie pieczywo charakteryzujące się cienką, złotą i chrupiącą skórką, pieczone jest z dodatkami oliwek, ziół prowansalskich, suszonych pomidorów i innych składników charakterystycznych dla Italii.

    więcej
  • Wciąż marnujemy dużo żywności

    Wciąż marnujemy dużo żywności 0

    Do wyrzucania jedzenia minimum raz w tygodniu przyznaje się aż 30 proc. Polaków – rocznie na śmietnik trafia nawet 9 mln ton produktów spożywczych. Gospodarstwa domowe są odpowiedzialne za połowę marnowanej w Unii Europejskiej żywności.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe