...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Wszystkie artykuły

  • Refleksje nauczyciela zawodu

    Refleksje nauczyciela zawodu 5

    Pracuję w szkole specjalnej, więc moje działania to nie tylko wykształcenie odpowiednich umiejętności (...), to przede wszystkim „uruchomienie” tych pokładów, które drzemią w każdym z uczniów, by wykonywany zawód przynosił zadowolenie bez względu na finanse - pisze nauczycielka zawodu, specjalnie dla MB.

    więcej
  • Przyjazna Słodycz wspiera Fundację Mazurskim Dzieciom

    Przyjazna Słodycz wspiera Fundację Mazurskim Dzieciom 0

    „Eco Life Mazury” to wydarzenie dla dzieci zorganizowane przez Fundację Mazurskim Dzieciom. Impreza odbyła się w dniach 21-22 lipca 2012 roku w Domu Pracy Twórczej Polskiej Akademii Nauk w Wierzbie. „Przyjazna Słodycz” też tam była!

    więcej
  • Walka o... złoto? IBA 2012

    Walka o... złoto? IBA 2012 0

    16-18 września na terenach wystawowych Messe München odbędą się Światowe Targi Piekarstwa i Cukiernictwa. To największa i najważniejsza tego typu impreza w świecie. W czasie IBA 2012 w Monachium odbędą się Mistrzostwa Świata Duetów Piekarskich, podczas których nie zabraknie Polaków.

    więcej
  • STOP sadzy!

    STOP sadzy! 0

    Piekarze przyznają, że modernizacja pieców ceramicznych RRK rozwiązuje problem wydzielania się sadzy, a co najważniejsze – podnosi jakość wypiekanych produktów. Czy można równocześnie działać ekologicznie, oszczędnie i bezpiecznie?

    więcej
  • Edupunk - edukacja otwarta. Zapraszamy do komentowania

    Edupunk - edukacja otwarta. Zapraszamy do komentowania 3

    Edupunk – termin brzmi groźnie i kojarzy się z anarchistami i członkami subkultur odzianymi w czarne skóry z ćwiekami. Nic bardziej błędnego! Mamy bowiem do czynienia z narodzinami nowego, postępowego podejścia do zdobywania wiedzy i otwartej edukacji.

    więcej
  • Obniżenie stóp procentowych jeszcze w tym roku 0

    Rada Polityki Pieniężnej zastanawia się nad możliwością obniżenia stóp procentowych. – Jeżeli nie we wrześniu, to w kolejnych miesiącach, ale wydaje się, że w tym roku obniżka byłaby nieodzowna – twierdzi prof. Elżbieta Chojna-Duch, członek RPP

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe