Spożycie pieczywa... Jak jest? Jak będzie? 0
Przeciętny Polak zjadł 53,8 kg pieczywa w roku 2011 (dane GUS). To 4% mniej niż rok wcześniej i aż 43 kg mniej niż w 1993 r.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Przeciętny Polak zjadł 53,8 kg pieczywa w roku 2011 (dane GUS). To 4% mniej niż rok wcześniej i aż 43 kg mniej niż w 1993 r.
więcejLedwo minęły święta wielkanocne, a rzemieślnicy z całej Polski, ba! nawet z zagranicy, zjechali do Sobótki (woj. dolnośląskie) na II edycję Credi Cookies Sensation (11-12 kwietnia). Jakie propozycje dla półprzemysłowej produkcji cukierniczej tym razem zafundowała firma Credin wspólnie z partnerami biznesowymi?
więcejProdukty z czystą etykietą, pieczywo i wyroby cukiernicze z bogactwem dodatków, pomysł na snacki oraz dekoracje – tak najkrócej można określić zakres tematyczny i technologiczny seminarium, które 16-17 kwietnia zorganizowała firma Pfahnl. Współorganizatorem były również firmy Bayard i Scotsman-Ice Systems.
więcej29 kwietnia na ulicy Moniuszki w Żorach ruszy I edycja cyklu pokazów "Mody z ul. Moniuszki", organizowanego przez Cech Rzemiosł Różnych w Żorach oraz firmę Hantesis. Swój pokaz cukierniczy zapowiedział również mistrz Krzysztof Wysłucha.
więcejFirma Progfin sp. z o.o. zaproponowała na swojej stronie internetowej możliwość skorzystania z dwóch innowacyjnych e-usług.
więcejCykl filmów w ramach kampanii "Przedsiębiorco, nie zmawiaj się".
więcejW portalu "Mistrz Branży" publikujemy cykl przygotowany przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.
więcej