Ważna informacja dla uczniów biorących udział w ostatnim szkoleniu "Robimy sobie jaja z czekolady".
Więcej
Mała Akademia Mistrzostwa Zawodowego
Witamy na naszej podstronie
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Witamy na naszej podstronie
Ważna informacja dla uczniów biorących udział w ostatnim szkoleniu "Robimy sobie jaja z czekolady".
WięcejMała Akademia Mistrzostwa Zawodowego zaprasza uczniów w zawodzie cukiernik do udziału w warsztatach technologicznych poświęconych produkcji wyrobów czekoladowych. Tematem szkolenia i konkursu będą przestrzenne kompozycje z czekolady i odlewy czekoladowe. Warsztaty organizowane są przy współpracy z firmą Brunner oraz Eco Trade.
WięcejTrwają właśnie warsztaty "Fajne babki i niezłe ciacha" poświęcone technikom produkcji wyrobów okolicznościowych - babki i mazurki wielkanocne.
WięcejZapraszamy uczniów w zawodzie cukiernik na szkolenie technologiczne „Ujarzmić karmel”, 29 lutego br. w pracowni ZS nr 1 w Żorach. "Lekcje z mistrzem" poprowadzi Joanna Pisarek.
WięcejTrening czyni mistrza, więc podczas ferii w Małej Akademii trwają ćwiczenia do Zespołowych Mistrzostw Młodych Cukierników SweetTARG. W zajęciach biorą udział 3 cukiernicze teamy pod okiem doświadczonych trenerów.
WięcejOd 17 stycznia 2012 r. odbywały się warsztaty z zakresu techniki i technologii produkcji ciastek półfrancuskich, zorganizowane przy współpracy firmy Dossche Mills i wsparciu firmy Savpol. W poniedziałek odbędzie się konkurs zamykający.
Więcej